-09036130717 – 09928388639

تهران،هفتم تیر میدان مفتح جنوبی خیابان ورزنده نبش ملک الشعرای بهار

با ما در ارتباط باشید
مشخصات فنی روغن صنعتی در ماشین آلات کارخانه ها

مشخصات فنی روغن صنعتی در ماشین آلات کارخانه ها

مشخصات فنی روغن صنعتی در ماشین آلات کارخانه ها

مشخصات فنی روغن صنعتی در ماشین آلات کارخانه ها و هر آنچه که می‌خواهید در مورد روان کننده‌های صنعتی بدانید در این مقاله خواهید یافت پس با ما همراه باشید. مهم نیست که در چه صنعتی هستید اگر می‌خواهید پیشرفت کنید باید اطمینان داشته باشید که تمام ماشین آلات شما به نفع شما کار می‌کنند و بهره وری کلی، کارایی و سودآوری عملیات شما را افزایش می‌دهند.

باور کنید یا نه همه اینها را می‌توان از طریق روغن کاری مناسب به دست آورد. انواع مختلفی از روان کننده‌ها در صنایع مختلف از جمله معدن، ساخت‌وساز، دریایی، کشاورزی، جنگل‌داری، تولید، مواد غذایی و روان کننده‌های صنعتی خودرو استفاده می‌شود. همه آنها ویژگی‌های منحصر به فرد خود را دارند و بهتر است گزینه‌ای را انتخاب کنید که نیازهای خاص عملیات تجاری شما را برآورده کند.

به همین دلیل است ما راهنمای مفصلی آماده کردیم که مهم‌ترین مفاهیمی را که باید در مورد روانکار صنعتی در نظر بگیرید، مزایای استفاده از روانکارهای صنعتی، انواع آنها و عواملی که باید هنگام انتخاب روانکار مناسب به آن توجه شود را بیان می‌کند. برای خرید روغن صنعتی و اطلاع از قیمت روغن صنعتی می‌توانید با کینی اویل تماس بگیرید تا شما را در خریدی لذت‌بخش راهنمایی کنند.

مزایای روان کننده‌های صنعتی

اگر می‌خواهید کارایی و عملکرد ماشین آلات و تجهیزات صنعتی خود را افزایش دهید استفاده صحیح از روان کننده‌ها لازم است. سیالات مورد استفاده در کاربردهای صنعتی برای جلوگیری از هرگونه آسیب یا مشکل ناشی از تخریب، طولانی شدن فواصل سرویس، افزایش زمان کارکرد ماشین آلات شما، افزایش بهره وری آن و ارائه قابلیت اطمینان عملیاتی بیشتر فرموله شده‌اند.

با استفاده از روغن صنعتی مناسب می‌توانید انتظار داشته باشید که بهره وری تجهیزات خود را به سطح بالاتری ببرید و همچنین عملکرد آن را بهینه کنید. همچنین روان کننده‌ها برای حفاظت طولانی مدت و جلوگیری از خراب شدن تجهیزات و خرابی مکانیکی ناشی از شرایط کاری سخت، محیط‌های سخت، دماهای شدید، بارهای سنگین، فشار بالا، خوردگی و اکسیداسیون طراحی شده‌اند.

با محافظت از ماشین آلات به طور قابل توجهی زمان از کار افتادن آن‌ها کاهش پیدا کرده و حتی عمر مفیدشان بیشتر می‌شود. داشتن تجهیزاتی که در تمام طول سال به درستی کار می‌کنند منجر به کاهش هزینه‌های عملیاتی و در نتیجه کاهش کل هزینه مالکیت می‌شود. این منجر به افزایش بهره وری عملیات سودآوری بیشتر و در نهایت رشد کسب‌ و کار شما می‌شود.

انواع روان کننده‌های صنعتی

 

مشخصات فنی روغن صنعتی در ماشین آلات کارخانه ها

مشخصات فنی روغن صنعتی در ماشین آلات کارخانه ها

 

روانکارهای صنعتی بر اساس ویژگی‌ها و کاربردهای منحصر به فرد خود به دو دسته اصلی گریس‌ها و روغن‌ها تقسیم می‌شوند. هر زمان که متوجه نشتی شدید که باید آب بندی شود گریس‌ها باید انتخاب شوند. به خصوص اگر در محیطی با آلودگی بالا باشد. زیرا برای کنترل نشتی بهترین گزینه هستند. در ضمن گریس‌ها راحت‌ تر اعمال می‌شوند و برای تمام قطعات ماشین آلات و تجهیزاتی که دسترسی به آنها سخت است توصیه می‌شود.

گریس‌ها در کاهش نویز، عملکرد در شرایط سخت و روانکاری ماشین آلات فرسوده بسیار عالی هستند. روغن‌ها هم باید زمانی انتخاب شوند که نیاز به روانکاری و خنک کردن ماشین‌های خود به طور همزمان داشته باشید. روغن‌ها دارای خاصیت منحصر به فرد انتقال حرارت هستند. گرما از یک بدنه روغن به بدنه دیگر منتقل می‌شود و سپس از طریق مبدل حرارتی به بیرون پمپاژ می‌شود.

روغن‌ صنعتی راحت‌تر پاک می‌شود و به راحتی به سطح فلز نفوذ می‌کند. روغن‌های گردشی به دلیل شاخص ویسکوزیته بالا و مقاومت دمایی استثنایی خود شناخته می‌شوند که برای طیف گسترده‌ای از سیستم‌های گردشی سنگین ایده‌آل هستند. آنها را می‌توان با روغن‌های معدنی و مصنوعی فرموله کرد و از مجموعه‌ای از افزودنی‌ها برای افزایش اثربخشی، محافظت، طول عمر و عملکرد کلی آنها استفاده کرد.

روغن‌های گردشی با پایداری حرارتی و اکسیداسیون چشمگیر مشخص می‌شوند که به کاهش تشکیل رسوبات و جلوگیری از خرابی غیرمنتظره کمک می‌کند. این روغن‌ها معمولاً با خواص ضد زنگ، ضد خوردگی و ضد اکسیداسیون غنی می‌شوند و تجهیزات را حتی در هنگام کار در محیط‌های مرطوب به خوبی محافظت می‌کنند.

روغن‌های کمپرسور

 

مشخصات فنی روغن صنعتی در ماشین آلات کارخانه ها

مشخصات فنی روغن صنعتی در ماشین آلات کارخانه ها

 

روغن‌های کمپرسور به طور هدفمند ساخته شده‌اند تا روانکاری فوق العاده و محافظت عالی حتی زمانی که در معرض دماهای بالا برای کمپرسورهای هوا و پمپ‌های خلاء قرار می‌گیرند ارائه دهند. آنها برای محافظت از تجهیزات شما در برابر رسوب و تشکیل لجن طراحی شده‌اند و هر بخش ماشین را بدون زحمت روغن کاری می‌کنند.

روغن‌های کمپرسور روغن‌های بسیار پایداری هستند که در صورت استفاده صحیح ماندگاری بسیار طولانی دارند و قادر به مقاومت در برابر نوسانات دما هستند. این نوع روغن صنعتی به دلیل خاصیت ضد زنگ و ضد کف، از ماشین آلات در برابر تخریب، آسیب و تولید کف محافظت می کند.

روغن‌های انتقال حرارت

روغن‌های انتقال حرارت معمولاً برای سیستم‌های گرمایشی در صنایع مختلف مانند صنایع غذایی، صنایع شیمیایی، صنایع داروسازی، صنایع نساجی، صنایع پلاستیک‌سازی و صنایع تولید لاستیک استفاده می‌شوند که بسیار روان هستند و محدوده عملیاتی بسیار گسترده‌ای دارند. روغن‌های انتقال حرارت که برای تحمل دماهای بالا طراحی شده‌اند برای طیف وسیعی از کاربردهای سخت ایده‌آل هستند.

روغن‌های انتقال حرارت با ارائه محافظت در برابر زنگ زدگی، خوردگی و اکسیداسیون عمر مفید سیستم‌های گرمایشی را افزایش داده و از هر نوع تخریب یا آسیب زودرس جلوگیری می‌کنند. این روغن‌ها دارای اکسیداسیون و پایداری حرارتی چشمگیر و همچنین پایداری هیدرولیتیکی بالایی هستند که از تغییر شکل آنها پس از قرار گرفتن در معرض آب جلوگیری می‌کند.

روغن های دنده با فشار شدید

روغن‌های دنده فشار شدید روغن‌های سنگینی هستند که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. ویژگی اصلی آنها توانایی برای کار در دماها، شرایط کاری و بارهای سنگین مختلف و همچنین عملکرد عالی حتی در هنگام مواجهه با فشار شدید است. در نتیجه این روغن صنعتی برای موارد صنعتی پرمصرف توصیه می‌شود و بیشتر در صنایع دریایی، کشاورزی، معدن و ساختمان کاربرد دارد.

روغن‌های دنده فشار شدید به دقت ساخته شده‌اند تا در برابر استفاده سنگین و بارهای ضربه‌ای مقاومت کنند و بهترین گرینه برای یاتاقان‌هایی با بار بالا که تحت فشار زیاد و دماهای شدید کار می‌کنند هستند. این روغن‌ها از سایش و پارگی ه محافظت می‌کنند همراه با پایداری حرارتی و اکسیداسیون عالی.

روغن های فرآیندی

روغن‌های فرآیند به دلیل ویژگی‌های منحصربفردشان و نوع روغن‌های پایه و ترکیباتی که با آن‌ها فرموله می‌شوند توصیه می‌شود که به عنوان نرم‌کننده‌های پلیمری استفاده شوند و برای هزاران محصول مبتنی بر پلیمر استفاده شوند.

بیشتر به تایرهای خودرو و محصولات فنی ساخته شده از لاستیک اشاره دارد که معمولاً از روغن‌های فرآیندی برای روانکاری استفاده می‌کنند. روغن‌های فرآیندی دارای مزایای بسیاری مانند روانکاری چشمگیر، پایداری عالی، عملکرد بی عیب، حفاظت استثنایی و راندمان بالا هستند.

کینی اویل یکی از فعال‌ترین مجموعه های مشاور، تهیه و عرضه مستقیم انواع فرآوردهای نفتی فروش روان کار و گریس‌های صنعتی با برندهای معتبر داخلی است.



بیشتر بخوانید:

روغن گرافیت

روغن گردشی با کاربردهای متفاوت

کاربرد نانو ذرات در روغن صنعتی

روغن موتور صنعتی استاندارد api-sp

روغن کاری استاندارد بیل مکانیکی

روغن کاری ماشین آلات راهسازی

تفاوت واسکازین با روغن موتور

ترفندهای روانکاری قسمت های مختلف شیر آلات

۱۰ ایراد در روغن کاری قطعات

بهترین روانکار جعبه دنده موتورهای تراکشن

بهترین روانکار زنجیر و سیم بکسل

کاربرد روغن فورج گرم

خرید روغن صنعتی بی واسطه و با کیفیت

لیست انواع روغن صنعتی

انواع روغن صنعتی

روغن صنعتی کینی اویل

روغن پاش صنعتی 

روانکارهای صنعتی 

اهمیت روغن کاری در سیستم های صنعت سیمان 

روغن کاری دستگاه های قوی چرم با کدام روغن بهتر است؟

روغن مینرال با روغن سنتیک چه تفاوتی دارد؟

میدانید دیزل ژنراتور  چگونه کار میکند؟

ویژگی روغن هیدرولیک ضد آتش پای استری

روغن قالب در قالب سنگ مصنوعی مجاز است یا خیر؟



 

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه

*