فهرست انواع گریس
خرید گریس صنعتی و قیمت گریس صنعتی
در چند سال اخیر انواع گریس صنعتی که با روغنهای معدنی و سایر مواد افزودنی مخلوط شدهاند تولید و به بازار عرضه شده است. این نوع از روانکارهای جامد برای دستگاه و ماشین آلاتی که در درجه حرارت بالا و با داشتن دندههای فراوان کار میکنند مورد استفاده قرار میگیرند. باید این نکته را یادآوری کنیم که گریس مورد استفاده باید بسیار با کیفیت و استاندارد باشد تا بتواند نیازهای قطعات صنعتی را تأمین کند تا بدون کمترین مشکل بهکار خود ادامه دهند. دقت داشته باشید اگر نوع بسته بندی و مکان نگهداری از این نوع روانکارهای صنعتی غیر استاندارد باشد و گریس در معرض نور مستقیم و رطوبت قرار بگیرد در مدت زمان کمی کیفیت خود را از دست خواهد داد. در ادامه این مطالب بیشتر در مورد انواع گریس و تهیه گریس با کیفیت توضیح خواهیم داد.
دلایل استفاده از گریس صنعتی
وظایف و ویژگیهای یک گریس بهعنوان یک روانکار تقریباً مشابه وظایف یک روغن صنعتی است و فقط نوع کاربرد آنها سبب جایگزینی گریس با روغن میشود. در بعضی از قطعات مثل یاتاقانهای چرخ که باید روانکاری شوند روانکار باید در محل باقی بماند تا بتواند وظایفش را بهخوبی انجام دهد. گریس تنها گزینه برای این نوع از قطعات است که با شرایط کاری آنها مطابقت دارد و با توجه به ساختار چنین ماشین آلاتی انتخاب میشود.
انواع گریس صنعتی
در زیر انواع گریس صنعتی و وظایف هر کدام را بهطور مختصر برای شما بیان میکنیم. در صورتی که تمایل دارید اطلاعات بیشتری را کسب کنید میتوانید به وب سایت کینی اویل مراجعه فرمایید تا توضیحات کاملتری در مورد هر کدام از انواع گریس صنعتی بهدست بیاورید.
گریس کلسیم
این نوع از گریس جزء اولین گریسهای تولید شده در صنعت است. این روانکار بهدلیل داشتن قیمت متوسط و ارزانتر بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد. گریس کلسیم با ترکیبی از مواد چربی و آهک هیدراته تولید میشود که باید در دمای پایین مورد استفاده قرار بگیرد (تقریبا در دمای ۱۵۰ درجه فارنهایت) و در برابر آب مقاومت خوبی دارد. درجه حرارت بالا سبب تغییر در ساختار این نوع گریس میشود.
گریس آلمینیوم
این گریس دارای مقاومت حرارتی بسیار خوبی است و نقطه افت آن تا ۵۰۰ درجه فارنهایت است. گریس آلمینیوم در برابر آب و رطوبت تحمل خوبی دارد و به راحتی دچار ریزش نمیشود. داشتن مواد افزودنی ضد زنگ زدگی و ضد اکسیداسیون آن را به یک روانکار ایده آل برای ماشین آلات تبدیل نموده است.
گریس بنتون یا خاک رس
خاک رس یا بنتونیت را با یک فعال کننده قطبی ترکیب میکنند تا بارالکتریکی به ذرات آن افزوده شود. این کار برای نگه داشتن روغن پایه در حالت سوسپانسیون در ساختارغلیظ کننده گریس بدون استفاده از صابون تطبیق داده میشود. این گریس با روانکارهای جامد دیگر خیلی سازگار نیست زیرا ممکن است با از بین رفتن بار الکتریکی گریس را بیش از حد استاندارد نرم کند. این گریس را گریس غیر قابل ذوب هم مینامند و دارای مقاومت خوبی در برابر آب و قابلیت پمپاژ در دمای پایین را دارد. کارکردن در دمای بالا که نیاز به یک روانکار غیر قابل ذوب است داشتن ساختاری با خاک رس میتواند به نگه داشتن کاسه نمد در شرایطی که نگهداری آن سخت است مانند بلبرینگهای چرخی بسیار کمک کننده باشد.
گریس لیتیوم
این روانکار نوعی گریس چند منظوره با داشتن بافتی روغنی است که نقطه ریزش آن بالای ۳۵۰ درجه فارنهایت است. البته در دمای بالای ۳۰۰ درجه فارنهایت نیز میتوان از آن استفاده کرد. گریس لیتیوم مقاومت خوبی در برابر آب، خراب شدن و نرمی دارد و قدرت پمپاژ آن بیشتر از گریسهای دیگر است. به این دلیل به آن گیس چند منظوره میگویند که ویژگی و خواصی که در چند نوع گریس دیگر ممکن است وجود داشته باشد در این روانکار وجود دارد طوریکه ۶۰ درصد از صنعتگران از این گریس راضی هستند.
گریس پیچیده لیتیوم
نوع جدیدی از گریس است که بسیار از ویژگیهای گریس لیتیومی ساده را دارد ولی عملکرد این گریس در دما و سرعت بالا بسیار بهتر است. نقطه افت آن تقریباً ۵۰۰ درجه فارنهایت است.
گریس پلی اوره
این گریس دارای نقطه ریزش خوبی تا اندازه ۴۷۰ درجه فارنهایت است. عمر این روانکار فوقالعاده است و مقاومت خوبی در برابر آب و حرارت دارد. در موتورهای برقی و در ماشین آلات تولید مواد غذایی از این روانکار استفاده میشود. گریسهای پلی اوره در بعضی از مواقع نسبت به برش بسیار حساس هستند یعنی در بلبرینگها سفت و در توزیع نرم میشوند.
گریس سدیم یا صابون سودا
از این گریس سالها بهعنوان گریس بلبرینگ چرخ استفاده شده است. این روانکار پایداری برشی خوبی داشته و نقطه افت آن بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ درجه فارنهایت است. گریس سدیم در برابر آب مقاومت کمی دارد و یک گریس به صرفه و کم هزینه است.
مزایای روانکاری با گریس صنعتی
- گریسها با داشتن قابلیت ماندگاری بالا در محل روانکاری بهخوبی باقی میمانند.
- استفاده از این نوع از روانکارها بسیار آسان است و تعداد دفعات روانکاری را برای قطعات و ماشین آلات کاهش میدهد.
- گریس به آب بندی مجموعه کمک میکند.
- برای کاهش هزینههای روانکاری گریس گزینهای مناسب است.
- جلوگیری از نفوذ ذرات آلاینده و گرد و غبار بهداخل ماشین آلات
- دارای مقاومت خوب و ماندگاری بالا در محل روانکاری شده
- در شرایط ویژه صنایع قابل استفاده هستند و میتوانند ما را از طرحهای پیچیده و پرهزینه روانکاری قطعات نجات دهند.
- برای روانکاری ماشین آلات و دستگاههای که دسترسی به اجزای آن بسیار مشکل است همچون موتورهای الکتریکی، گیربکسها گریس بسیار مناسب خواهد بود.
- برای دستگاههای تحت بار، شوک و دمای بالا کار میکنند گریس بهترین روانکار است.
معایب روانکاری با گریس صنعتی
- داشتن قابلیت خنک کنندگی پایین
- عدم نفوذ روانکار به قطعات ریز دستگاه
حقایقی در ارتباط با روانکاری با گریس صنعتی
اگر گریس را استفاده کردید که ویژگیهای زیر را نداشت باید بدانید که گریس بیکیفیت و نامرغوبی است. در زیر چند مورد از نشانههای یک روانکار بیکیفت را بیان میکنیم:
- گریس باید در شرایط کاری وقتی که بار روی یاتاقانها یا هرسطح لغزنده دیگری است قرار بگیرد و سبب کاهش اصطکاک شده و به عبارت دیگر از سطح کار فرار نکند.
- باید تحت بار و شرایط کاری که برای آن گریس را تهیه کردهایم خواص خود را از دست ندهد.
اهمیت استفاده صحیح از گریس صنعتی
پیش از استفاده هر نوع روانکار برای قطعات دستگاه سعی کنید مطابق با دفترچه راهنمایی که از طرف سازندگان این ماشین آلات چاپ شده است عمل کنید. زیرا سازندگان بهتر از هر فرد دیگری میتوانند نوع گریس مورد نیاز را برای ماشین آلات تشخیص دهند. هیچگاه با توصیه سایر افراد برای رقیقتر کردن گریس از روغن صنعتی و دیگر روانکارها استفاده نکنید اینکار موجب پایین آمدن کیفیت گریس و آسیب بهدستگاه میشود.مخلوط کردن گریس با گریسی دیگر بهطور قابل توجهی عملکرد آن را پایین میآورد. حتی در زمان تعویض روانکار هم باید توجه داشته باشید که گریس قبلی را بهخوبی از سطح دستگاه پاک کنید. این مسئله در مورد یاتاقانها بسیار اهمیت دارد و تا زمانیکه روانکار قبلی از سطح دستگاه پاک نشده نمیتوان از روانکار جدید استفاده کرد.
کینی اویل یک مرکز معتبر برای خرید انواع گریس صنعتی
امروزه بهدلیل مشکلات و تحریمهای اقتصادی پیدا کردن انواع روانکارصنعتی با کیفیت و استاندارد کار بسیار مشکلی شده است. طوریکه افراد سودجو روانکارهای صنعتی بیکیفیت را با بسته بندیهای تقلبی و با نام برندهای معتبر خارجی وارد بازار میکنند. این گریسهای بیکیفیت پس از مدت کوتاهی خواص خود را از دست داده و دستگاه دچار سایش و خوردگی شده که نیاز به تعمیر و حتی تعویض نیز پیدا میکند. کینی اویل بهعنوان یک مجموعه فروش انواع روانکارهای صنعتی با داشتن چندین دهه سابقه درخشان در عرصه فروش انواع گریسهای صنعتی توانسته است تا به امروز بهترین و مرغوبترین روانکارهای مورد نیاز صنعتگران را در اختیار آنها قرار دهد. در طول این سه دهه مراکز صنعتی زیادی بودند که نیاز خود را با خیالی آسوده از طریق روانکارهای کینی اویل برآورده میکنند.
قیمت گریس صنعتی در کینی اویل
با توجه به نیاز شرکتها و کارگاههای صنعتی به روانکارهای مختلف و انواع گریس کینی اویل با در نظر داشتن این نیاز انواعی از روانکارهای جامد و نیمه جامد را به بازار عرضه میکند. انواع گریسها دارای مقاومت بالایی حرارتی، خاصیت ضد آب، نسوز و… هستند که با توجه به شرایط کاری و محیطی که دستگاه در آن کار میکند مورد استفاده قرار میگیرند. کینی اویل این امکان را برای مشتریان خود فراهم کرده تا از طریق مراجعه به وب سایت این مجموعه انواع گریس را همراه با خاصیت و قیمت آنها مشاهده نمایید و سفارش خرید خود را تلفنی یا آنلاین انجام دهید. کافیست برروی شماره تلفنهای ما کلیک کرده تا با کارشناسان کینی اویل ارتباط برقرار کنید. در صورتی که در مورد خرید گریس با مشکلی مواجه شدید کارشناسان ما آماده هستند تا به سؤالات شما پاسخ داده تا خریدی خوب از این مجموعه صنعتی داشته باشید. خوشبختانه طیف وسیعی از انواع روانکار صنعتی در این مرکز با کیفیتی عالی و قیمتی منصفانه موجود است که میتواند سلامتی قطعات و ماشین آلات را در حین مصرف گریس تضمین کنند.
دسته بندی انواع گریس بر اساس بازار مصرف
دسته بندی انواع گریس بر اساس نوع کاربرد
گریس صنعتی
من یک بلاک متن هستم، روی دکمه ویرایش کلیک کنید تا این متن را تغییر دهید. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.