-09036130717 – 09928388639

تهران،هفتم تیر میدان مفتح جنوبی خیابان ورزنده نبش ملک الشعرای بهار

با ما در ارتباط باشید
روغن نسوز

روغن نسوز

روغن نسوز

روغن نسوز یک ماده مقاوم در برابر حرارت است که در خط کشی کوره‌های با دمای بالا، راکتورها و سایر واحدهای فرآوری به کار می‌رود. مقاومت آن در برابر گرما بیشتر از فلزات است و برای کاربردهای گرمایش بالاتر از ۱۰۰۰ درجه فارنهایت استفاده می‌شود. مواد نسوز برای مقاومت در برابر حملات شیمیایی، مقاومت در برابر فرسایش ذوب فلز و سرباره، شوک حرارتی، ضربه فیزیکی، گرمای کاتالیزوری و شرایط نامساعد مشابه طراحی شده‌اند. روغن‌های انتقال دهنده حرارت و روغن‌های مقاوم در برابر حرارت و آتش روانکارهای تخصصی هستند که به منظور انتقال حرارت از محیطی به محیط دیگر و استفاده از حرارت آن و یا جهت پایین آوردن دمای محلی خاص با استفاده از سیستم‌های انتقال حرارت مور استفاده قرار می‌گیرند. مجموعه کینی اویل آماده هرگونه خدمات دهی در زمینه خرید روغن صنعتی و گریس به شما عزیزان است.

موارد استفاده روغن نسوز

روغن نسوز در بسیاری از صنایع مختلف در دنیا کاربرد دارد. این مواد نسوز به عنوان یک جزء مهم در تجهیزات پردازش درجه حرارت بالا استفاده می‌شوند. مثلا در یک واحد ترک خوردگی کاتالیزوری مایع در یک پالایشگاه روغن نسوز در درجه اول به دلیل خاصیت مقاوم در برابر سایش و حرارت به کار می‌رود. همچنین برای خصوصیات شیمیایی و مقاوم در برابر حرارت در سایر واحدهای فرآوری مانند واحدهای بازیابی گوگرد مورد استفاده قرار می‌گیرد. از روغن نسوز معمولاً برای صفحات داخلی مخازن تحت فشار، لوله کشی، کوره‌ها، مجرای گاز دودکش استفاده می‌شود. ویژگی‌های اصلی نسوز، از جمله مقاومت در برابر سایش، عایق حرارت و ضد حمله شیمیایی، برای اطمینان از محافظت از فلزات پایه در تجهیزات پردازش بسیار مهم است. روغن‌های نسوز صنعتی، طیف وسیعـی از روغن‌ها هستند که مصارف صنعتی مختلفی دارند. اگر روغن‌های نسوز از نظر کاربرد تقسیم بندی کنیم می‌توانیم آنها را در دسته بندی‌های روغن‌های روانکار، روغن‌های انتقال قدرت، روغن‌های خنک کننده و روغن‌های فرآیندی تقسیم بندی کنیم.

روغن هیدرولیک ضد آتش چیست؟

روغن نسوز

روغن نسوز

 

یک سیستم هیدرولیک برای هدایت ماشین‌آلات از مایع تحت فشار استفاده می‌کند. بیشتر مایعات هیدرولیک قابل احتراق هستند و یک سیستم هیدرولیکی در ترکیب با منبع احتراق، می‌تواند منجر به آتش سوزی شود. روغن‌های هیدرولیک به طور کلی یک خطر جدی برای آتش سوزی محسوب نمی‌شود، زیرا درجه حرارت احتراق بالایی دارند. اما این تنها احساس امنیتی کاذب به وجود می‌آورد، زیرا اسپری روغن هیدرولیک مانند سایر هیدروکربن‌ها به شدت آتشین می‌سوزد. مایع هیدرولیک باعث بسیاری از آتش سوزی‌ها بوده است و میزان خسارت ناشی از آتش سوزی را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد. سیستم‌های هیدرولیک بسیار تحت فشار هستند در نتیجه شعله‌های ناشی از آتش سوزی روغن هیدرولیک می‌تواند تا ده‌ها متر گسترش یابد. در محوطه کارخانه، و همچنین محوطه‌های بسیار وسیع چنین درگیری به کابل‌ها یا سایر مواد قابل احتراق انتقال می‌یابد، که باعث آتش سوزی شده و به سرعت باعث خسارت می‌شود. بنابراین ارزیابی خطرات روغن‌های هیدرولیک به منظور اطمینان از روش‌های محافظت کافی ضروری است. استفاده از مایعات هیدرولیک غیرقابل احتراق یا اتخاذ تجهیزات الکتریکی یا پنوماتیکی، خطر آتش سوزی روغن را کاملا از بین می‌برد. سیستم هیدرولیک ماشین‌آلات از مایع هیدرولیک به همراه سه جزء اصلی مکانیکی تشکیل شده است. این اجزاء یا پمپ هیدرولیکی هستند که می‌توانند توسط موتور الکتریکی، موتوریا پمپ دستی هدایت شوند، لوله کشی متشکل از شیرها، فیلترها و لوله‌ها و موتور که می‌تواند یک موتور هیدرولیک باشد. تقریبا تمام هواپیماها دارای سیستم‌های هیدرولیکی هستند. در هواپیماهای حمل و نقل هوایی کوچک، اجزای هیدرولیک ممکن است محدود به ترمز چرخ باشد. در هواپیماهای بزرگ‌تر، سیستم‌های هیدرولیک می‌توانند قدرت انگیزه بسیاری از سیستم‌های دیگر از جمله فرمان چرخ بینی، جمع شدن فلپ، اسلات، پسوند، تحریک کننده پرواز، تولید برق اضطراری و سایر قطعات جانبی هوا و درب‌های بار را فراهم کنند.

روان کننده‌های هیدرولیک نیز در صنایعی مانند معدن زغال سنگ، تولید آهن و فولاد، ساخت خودرو، صنایع خارج از ساحلی مانند کشتیرانی یا صنعت هواپیما مورد استفاده قرار می‌گیرند که باید از خاصیت ضد حریق برخوردار باشند.

تأثیر استفاده از روغن نسوز

آتس سوزی مایع هیدرولیک باعث از بین رفتن وسیله می‌شود. در صورت بروز آتش سوزی پس از سقوط، مایعات هیدرولیک منبع سوخت اضافی هستند. مایعات هیدرولیک با خاصیت مقاومت در برابر آتش برای استفاده درحمل و نقل هوایی ایجاده شده‌اند. این مایعات استرهای فسفات هستند و برخلاف مایعات هیدرولیک مبتنی بر روغن معدنی، اشتعال در دمای اتاق بسیار دشوار است. اما اگر مایع در دمای بیش از ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شود، احتراق را حفظ می‌کند. استفاده گسترده از مایعات هیدرولیک مقاوم در برابر آتش، خطر را به میزان زیادی کاهش داده و خسارات ناشی از آتش سوزی و خرابی سیستم هیدرولیک را محدود کرده است.

 

اهمیت استفاده از روغن نسوز

از آنجایی که روغن معدنی دارای مزایای فنی زیادی است، در اکثر سیستم‌های هیدرولیک استفاده می‌شود. تولیدکنندگان تجهیزات تاکنون مایعات غیرقابل احتراق را فقط برای برخی از برنامه‌های خاص انتحاب کرده‌اند. در هنگام خرید سیستم‌های جدید، بهتر است مایع مورد نظر را از قبل مورد بررسی قرار دهید. تغییر نوع مایع هیدرولیک در مرحله بعد مشکل است، زیرا شرایط گارانتی تولیدکنندگان مستلزم استفاده از مایع مشخص شده توسط سازنده است. اگر که این روغن مصرفی معدنی باشد، قابل جابه جایی با مایعات دیگر است و این جابه جایی بر عهده کاربر است.

روغن‌های هیدرولیک نسوز به چند دسته تقسیم می‌شوند؟

روغن‌های سنتزی، محلول‌های آب/گلایکول، امولسیون روغن در آب، امولسیون‌های آب در روغن

روغن‌های سنتزی

روغن نسوز

روغن نسوز

 

سه نوع مهم روغن‌های هیدرولیک پایه سنتزی ضد آتش شامل: فسفات استرها، هیدروکربن‌های ترکیب شده با کلر و پایه مخلوط هستند. این روغن‌ها حاوی آب یا ماده فرار دیگری نیستند و بدون هیچ نوع تبخیر وظایف خود را در دمای بالا انجام می‌دهند. این روغن‌ها درای شاخص گرانروی پایینی بوده و باید در دمای تقریبا ثابتی استفاده می‌شوند. هنگام استفاده از روغن‌های سنتزی باید به سازگاری آن‌ها با کاسه نمدها و آب بندها توجه شود.

محلول‌های آب/ گلایکول

روغن‌های آب/گلایکول حاوی ۳۵٪ الی ۵۰٪ آب، برای مقاومت در برابر آتش و یک گلایکول ضد احتراق و همچنین یک ماده غلیظ کننده (مانند پلی گلایکول) به منظور تأمین گرانروی است. این روغن‌ها دارای مواد افزودنی مثل ضد سایش، ضد کف، ضد زنگ زدگی و بازدارنده‌‎های خوردگی هستند. دمای عملکرد این روغن‌ها باید کمتر از ۴۹ درجه سانتی‌گراد باشد، تا از تبخیر و زوال روغن جلوگیری کند. همچنین برای جلوگیری از جدایی فازها دمای عملکرد نباید کمتر از ۰ درجه سانتی‌گراد باشد. کنترل گرانروی، PH و سختی آب استفاده شده در محلول‌های آب/گلایکول بسیار مهم است.

امولسیون روغن در آب

این امولسیون‌ها شامل بیش از ۹۰٪ آب (معمولا ۹۵٪ آب و ۵٪ روغن و ۵٪ مواد افزودنی) هستند. استفاده از روغن معدنی و مواد افزودنی در آب، باعث ایجاد خاصیت جلوگیری از زنگ زدگی و روانکاری می‌شود. استفاده از این روغن‌ها بیشتر در شرایط کار تحت فشار و بارهای کم رایج است و به دلیل خوردگی زیاد این مایعات و همچنین خاصیت روانکاری کم آن‌ها، استفاده از این روغن‌ها در شرایط سخت مناسب نیست.

محاسن : پایداری، اقتصادی بودن، غیر سمی، در دسترس بودن

معایب: رشد باکتری بدلیل وجود آب

امولسیون آب در روغن

در این امولسیون‌ها، روغن قطرات ریز آب را احاطه کرده است. این امولسیون‌ها دارای ۳۵٪ تا ۴۵٪ آب هستند. اگر مقدار آب کمتر از ۳۵٪ باشد خاصیت ضد آتش بودن روغن از بین می‌رود. این روغن‌ها دارای مواد افزودنی مثل ضد سایش، ضد زنگ زدگی و ضدخوردگی هستند. دمای عملکرد این روغن‌ها نباید از ۵۰ °C  بالاتر برود زیرا باعث تبخیر آب می‌شود. بزرگترین عیب این روغن‌ها، وارد شدن هوا به داخل آن‌ها و کف کردن است. برای جلوگیری از جدا شدن فازها در این روغن‌ها، باید از انجماد و ذوب مکرر این روغن‌ها جلوگیری کرد. اگر می‌خواهید روغن صنعتی خود را از مرکزی معتبر و قابل‌اعتماد و بدون داشتن دغدغه درمورد کیفیت و استاندارد لازم آن تهیه نمایید مجموعه روغن صنعتی کینی اویل را از دست ندهید.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه

*