-09036130717 – 09928388639

تهران،هفتم تیر میدان مفتح جنوبی خیابان ورزنده نبش ملک الشعرای بهار

با ما در ارتباط باشید
گریس نسوز

گریس نسوز | خرید گریس نسوز | قیمت گریس نسوز

گریس نسوز

در لاتین یک کلمه وجود دارد به نام کراسوس که به معنی چربی است و گریس از این کلمه گرفته شده است.گریس‌ها مواد جامد و یا نیمه جامد هستند که برای ساخت آن‌ها در مایع روان کننده از یک عامل سفت کننده و مواد افزودنی دیگری استفاده می‌شود؛ که خواص ویژه‌ای به هر گریس می‌دهد و آن‌ها را از هم متمایز می‌کند. گریس در صنعت از پرکاربرد‌ترین روانکارها محسوب می‌شوند. روانکارها در غالب انوع روغن صنعتی و یا انواع گریس‌ها از جمله گریس های نسوز تولید و توزیع می‌شوند. گریس به معنی چربی است. گریس‎ یک ترکیب جامد و یا نیمه جامد است که از عامل سفت کننده در یک مایع روان کننده به دست می‌آید و معمولاً مواد دیگری به آن اضافه می‌‌شود که ویژگی و کاربرد خاصی به هر گریس می‌‌دهد. بلبرینگ و رولبرینگ‌ها برای اینکه بتوانند عملکرد بهتری داشته باشند باید به طور مناسب روانکاری شوند. تا از تماس مستقیم اجزا در نتیجه از ساییده شدن آن‌ها و زنگ زدگی آن ممانعت به عمل بیاید. برای این کار از گریس استفاده می‌شود. کینی اویل یکی از فعال‌ترین مجموعه‌های مشاور، تهیه و عرضه مستقیم انواع فرآورده‌های نفتی و خرید گریس‌ صنعتی با برندهای معتبر داخلی است.

تولید گریس نسوز

برای تولید گریس علاوه بر روغن و غلیظ کننده که در ساختار تمام گریس‌ها وجود دارد، از ترکیب ضد اکسیداسیون که باید به گریس نسوز اضافه شود، به کار می‌رود. این ترکیب باعث محفوظ نگه‌داشتن گریس در دمای بالا می‌شود.

انتخاب بهترین گریس نسوز

 

گریس نسوز

گریس نسوز در انتخاب گریس نسوز عوامل زیادی باید مورد توجه قرار گیرد. عواملی از جمله نوع ماده سفت کننده، نوع روغن پایه و میزان گرانروی آن، پایداری ترکیب مواد افزودنی و ویژگی‌های آن، میزان بار و فشار اعمال شده، دمای محیط کاری و آلودگی هوا. پس گریس نسوز باید بتواند به صورت مقاوم و پایدار در دمای بالا به فعالیت بپردازد و با افزایش دما دچار مشکل در عملکرد نشود و خاصیت روانکاری را از دست ندهد. لازم به ذکر است که گریس‌های پایه لیتیومی از پایداری حرارتی بیشتری نسبت به گریس‌های پایه سدیمی برخوردارند و گریس‌های پایه کلسیمی نیز از یقیه گریس‌ها پایداری حرارتیشان است. شما برای انتخاب گریس مورد نظر خود باید عواملی مثل سرعت کارکرد و دما را در نظر بگیرید. به دلیل همین اختلاف شرایط دمایی روانکارها در دو نوع گریس و روغن تولید می‌شود، که موارد استفاده آن‌ها با توجه به ویژه‌هایی که گفتیم متفاوت است. در شرایط نرمال گریس کاربرد بیشتری نسبت به روغن دارد به دلیل داشتن ویژه‌گی‌هایی مثل چکه نکردن و چسبندگی بهتر به بلبرینگ‌ها

ترکیبات گریس نسوز

برای این‌که گریس در حرارت بالا سفت و غلیظ شود، در ترکیبات آن از مواد آلی مانند پلی یوریا و مواد غیرآلی استفاده می‌کنند. در انتخاب یک گریس نسوز عالی باید این نکات را در نظر بگیرید:

  • گریس باید کیفیت بسیار عالی داشته باشد.
  • در ترکیبات آن هیچ اجزا ترکیبی و فعال شیمیایی یا مکانیکی نباید به‌کار رفته باشد.
  • اگر روغن گریس به مقدار زیاد و غیرضروری جدا شد، گریس نباید غلظت خودش را از دست بدهد.
  • گریس باید مقاومت زیادی در مقابل تشکیل اسید و سخت شدن ناشی از اکسیلاسیون داشته باشد.
  • به نوع روغن پایه و میزان گرانروی آن دقت کنید.
  • توجه نوع ماده‌ای که برای سفت یا غلیظ کردن در گریس استفاده شده است و مشخصات مواد افزودنی
  • پایداری ترکیب تشکیل شده از روغن
  • شرایط محیطی که گریس در آن استفاده می‌شود مهم است. مثل دمای محیطی که از گریس در آن دما استفاده خواهیم کرد، میزان آلودگی محیط، میزان بار و فشاری که به گریس وارد می‌شود.
  • فواصل روغن کاری نیز در انتخاب نوع گریس مؤثر است.

دمای تحمل گریس‌های نسوز

به دلیل شرایط کاری برای بعضی موارد دما حدود ۱۲۰ تا ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد است و گاهی ممکن است این دما به ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد نیز برسد. به همین دلیل باید در انتخاب نوع گریس نسوز دقت داشت.

ویژگی گریس نسوز

از گریس نسوز به دلیل مقاومت در برابر رطوبت در یاتاقان‌های ساده و سطح‌هایی که در برابر آب هستند و نیاز به محافظت در برابر خوردگی و اصطکاک دارند یا تحت دمای بسیار بالا کار می‌کنند، استفاده‌می شود که به دلیل قوام غلظت در دامنه وسیعی از دما و حرارت مقاوم هستند. وظیفه اصلی عامل غلیظ کننده یا سخت کننده این است که روانکار را هنگام تماس با سطوح فلزی نگه‌دارد. یک گریس نسوز خوب باید یک ویژگی دیگر هم داشته باشد و آن این است که وقتی که بلبرینگ در دمای بالا کار می‌کند وقتی که بخش‌های غلتشی بلبرینگ دمای بالایی دارند، گریس نباید اکسید شود و خاصیت خود را حفظ کنند.گریس نسوز ویژگی‌هایی دارد مثل قابلیت عالی پمپاژ، مقاومت بالا در برابر آب و رطوبت، خاصیت آب بندی خوب در شرایط گرد و غبار و دامنه وسیع دما. گریس‌های نسوز معمولاً گریس بنتونی، گریس لیتیوم کمپلکس و گریس‌های سیلیکونی هستند. این نوع گریس‌ها ضد آتش هستند و شعله‌ور نمی‌شوند؛ بلکه در برابر آتش به حالت پودر در می‌آیند.

مواد افزودنی در انواع گریس نسوز

مواد ضد زنگ، مواد بهبود کننده ویسکوزیته، مواد باز دارنده اکسیداسیون، مواد ضد کف، مواد ضد اکسیداسیون، مواد پایین آورنده نقطه ریزش، مواد پایدار کننده، مواد با قابلیت فشار پذیری بالا

کارخانه پترو پرند پارت و مجموعه کینی اویل بر اساس تجربه و تخصص چندین ساله خود در تولید و توزیع و تهیه مستقیم روغن صنعتی و گریس صنعتی، نیاز بازار را کاملا پوشش داده و برطرف کردند و در توزیع مستقیم و بدون واسطه این محصولات بی رقیب می‌باشد.

کاربردهای گریس نسوز

 

گریس نسوز

گریس نسوز

گریس‌ها قدرت پاک کنندگی و خنک کنندگی ندارند؛ اما استفاده از نیروهای محرکه بدون وجود گریس‌ها ممکن نیست.

  1. اگر روانکاری را با گریس‌ انجام دهید تعداد دفعات روانکاری در مقایسه با روغن‌ها کمتر می‌شود و این برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها مورد اهمیت است. اهمیت دیگر استفاده از گریس در مواردی است که در ماشین‌آلات دسترسی به قطعات سخت باشد، مثل بلبرینگ‌هایی که در دسترس نیستند یا خطوط محرکه. گریس باعث خروج برخی مواد اضافی می‌شود و برای ورود گرد و خاک یک مانع مهم به حساب می‌آید. روانکاری با گریس در کاسه نمدها و آب بندی قطعات باعث صرفه جویی در هزینه می‌شود. همچنین کاسه نمدهایی که با روغن آب بندی شده باشند به دلیل اصطکاک بیشتر با قطعات باعث هدر رفتن نیروی بیشتر خواهند شد. طول عمر گریس به نسبت روغن بیشتر است به طوری‌که می‌توان گفت عمر گریس با قطعه یکسان است.
  2. روانکاری به وسیله گریس به دلیل دوام و ماندگاری بیشتری که دارد باعث افزایش طول عمر قطعه می‌شود.
  3. گریس‌ها مشکل روانکاری در مجاورت آب را حل کرده‌اند.
  4. گریس‌ها در دماهای بسیار بالا، شوک‌های مداوم، سرعت پایین، فشار زیاد عملکردی مناسبی دارند.
  5. رنگ بر عملکرد گریس‌ها تاثیرگذار است. در حال حاضر انواع مختلفی از گریس‌های رنگی در دسترس است. از جمله: گریس‌های سفید، آبی، سبز، قرمز، شفاف، زرد، طلایی، سیاه و بنفش. گریس‌های سفید در ماشین آلات صنایع غذایی به کار می‌روند. گریس‌های سیاه، گریس‌های مولی و یا گرافیتی هستند که در شرایط کاری سخت از آن‌ها استفاده می‌شود. گریس‌های قرمز قرمز رنگ در مکان‌های با دمای بالا کاربرد دارند. از گریس آبی در دماهای پایین به کار می‌رود. همچنین از گریس سبز رنگ برای سازگاری با محیط زیست استفاده می‌شود.

گریس در ماشین‌آلاتی که تحت فشار زیاد، دمای بالا، شرایط سخت عملیات، سرعت پایین و شوک‌های مستمر فعالیت می‌کنند و یاتاقان‌هایی که گردش محوری آن‌ها دائما معکوس است عملکرد بهتری دارند. هنگامی که دستگاه‌ها به شدت دچار خوردگی و سایش شده‌اند گریس اغلب بهتر از روغن عمل می‌کند. اغلب گریس‌ها در دماهای متغیر کاربرد گسترده‌ای دارند ولی روغن‌ها بیشتر دمای کارکرد مشخصی دارند. در قسمت بوش‌ها و یاتاقان‌های ماشین‌آلات، استفاده از روغن هزینه بالایی را تحمیل می‌کند در نتیجه گریس کاربرد بهتری دارد و عناصر تشکیل دهنده آن را ساده می‌کند.



مقالات مرتبط:

قیمت گریس نسوز

گریس نسوز چرا تغییر رنگ میدهد؟

۵ کاربرد گریس نسوز

درجات گریس نسوز



 

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه

*