-09036130717 – 09928388639

تهران،هفتم تیر میدان مفتح جنوبی خیابان ورزنده نبش ملک الشعرای بهار

با ما در ارتباط باشید
مهمترین نکات در گریس کاری قسمت های گریس خور در کارخانه

مهمترین نکات در گریس کاری قسمت های گریس خور در کارخانه

مهمترین نکات در گریس کاری قسمت های گریس خور در کارخانه

بررسی مهمترین نکات در گریس کاری قسمت های گریس خور در کارخانه در انتقال گریس به داخل دستگاه، یکی از مهمترین تجهیزات گریس خور است. که در اتصال گریس پمپ به هوزینگ یاتاقان یا اتصالات کشویی یا دیگر مکانیزم‌های مکانیکی به کار می‌رود. گریس خورها در سایزها و ابعاد مختلفی هستند و شکل‎های متنوعی دارند. فرم‌های متنوع گریس خور با توجه به حجم گریس قابل انتقال قطرهای مختلفی دارند که برای راحتی عمل گریس‌کاری استفاده می‌شوند. گریس خورها سایزهای مختلفی برای انتقال حجم‌های متفاوت گریس در فواصل زمانی متفاوت دارند. برای خرید روانکار و روغن صنعتی می‌توانید از طریق سایت کینی اویل ثبت سفارش کنید و یا به صورت تلفنی محصول خود را خریداری نمایید.

انواع کاربرد گریس خور

گریس خورها در انواع دستگاه‌های صنعتی، ماشین‌آلات و محصولات دیگری مثل بلبرینگ‌ها و یاتاقان‌ها کاربرد زیادی دارند. چون این محصول کارایی زیادی دارد از آن برای روانکاری و گریس‌کاری ابزار‌های زیادی استفاده می‌شود. همچنین گریس خورها در صنایع انتقال گاز برای روانکاری انواع شیرهای انتقال گاز کاربرد دارند. برای ساخت انواع گریس خور با توجه به نوع و پرفشار یا کم فشار بودن آن از مواد مختلفی استفاده می‌شود. مثلاً در بدنه گریس خورهای کم فشار از فولاد‌های استنیتی استفاده شده و در بدنه گریس خورهای پرفشار با توجه به شرایط کار و تجهیزات از انواع استنلس استیل یا سوپر آلیاژ استفاده می‌شود.

گریس‌ها چه ویژگی‌ها و معایبی دارند؟

 

مهمترین نکات در گریس کاری قسمت های گریس خور در کارخانه

مهمترین نکات در گریس کاری قسمت های گریس خور در کارخانه

مهم‌ترین ویژگی گریس قابل استفاده بودنشان به عنوان روانکار مناسب در نقاط غیرقابل دسترس ماشین‌آلات است. گریس‌ها در آب بندی دستگاه‌ها نیز کاربرد دارند. ماشین‌آلاتی که در آن‌ها از گریس استفاده می‌شود طراحی پیچیده‌ای ندارند در نتیجه نیاز به تعمیر و نگهداری کمتری دارند. البته گریس‌ها توانایی انتقال حرارت و خارج کردن آلودگی از ماشین را ندارند و این به دلیل ساختار ژله‌ای شکل گریس است. می‌دانید که مواد تشکیل دهنده گریس از روغن پایه، ماده سفت کننده و مواد افزودنی تشکیل شده و این مطلب را بارها در انواع مقالات کینی اویل مشاهده کردید. می‌خواهم یادآور شوم که ماده سفت کننده نقش حامل روغن را دارد و عمل روانکاری فقط به عهده روغن است. پس فرق اصلی گریس و روغن در وجود ماده سفت کننده است.

انتخاب گریس و بررسی نکات مهم آن

نوع قطعه و اندازه آن: قطعاتی مثل بلبرینگ، کابل‌ها، بوش‌ها شامل خطی، لغزشی، دورانی، قطعات گردشی در داخل بوش‌ها و قطعات آب بندی دارای سایزها و انواع مختلفی هستند که در انتخاب گریس تأثیر دارند. اگر در بوش عملکرد اصلی، حرکت لغزشی باشد باید برای افزایش تحمل بار و تولید لایه روانکار مقاوم‌تر بین قطعات از گریس با روغن پایه سنگین و مواد افزودنی جامد استفاده کرد. اگر عملکرد اصلی حرکت دورانی و تولید اصطکاک گردشی بود باید از گریسی با روغن پایه و گرانروی بالاتر که شامل پلیمرها، ادتیوهای جامد و ضدخوردگی و بالابرنده تحمل فشار است استفاده شود.

بار: به میزانی که فشار و وزن کار بیشتر شود باید گرانروی روغن پایه گریس به همین نسبت افزایش یابد. چون اکثر قطعات در غلطک‌ها با بار زیاد کار می‌کنند حتماً باید روغن پایه گریس سنگین‌تر به کار رود.

سرعت: ماشین‌آلاتی که با سرعت بالا کار می‌کنند بار و فشار کار کمتری دارند در نتیجه باید ویسکوزیته روغن پایه گریس به همین نسبت کم شود. ماشین‌آلاتی که با سرعت و بار متوسط تا زیاد کار می‌کنند باید روغن پایه گریس بین ISO 46-150 را انتخاب کنند.

اتمسفر: در اتمسفر سه مورد عمده وجود دارد: دما، رطوبت و ذرات معلق که در انتخاب نوع روغن پایه گریس تأثیر دارند. دمای زیاد اکسیداسیون و پایین آمدن گرانروی روغن را در پی دارد و با کاهش گرانروی روغن تحمل بار کم می‌شود. قطعات در فشار کار بالا و حرارت زیاد ممکن است دچار کمبود لایه روانکار مناسب ‌شوند که اگر اتفاق بیفتد خورندگی قطعات متحرک را در پی خواهد داشت. وجود آب به صورت آزاد یا محلول در روغن قابلیت فیلم روانکار بین قطعات را بسیار کاهش می‌دهد. این عوامل ممکن است باعث ایجاد زنگ زدگی، چسبندگی، سایش و خورندگی شوند.

برای جلوگیری از این اتفاق گریس‌کاری مداوم برای خارج کردن گریس آلوده تا حد زیادی مؤثر است. زمان‌بندی گریس‌کاری بستگی به نحوه و زمان استفاده از دستگاه دارد. گریس مثل روغن در حفره‌هایی که در سیستم تعبیه شده به صورت اضافی مانده و عمل روانکاری را انجام می‌دهد. اگر به هر دلیلی مقدارش کم شد، میزان فیلم لازم روانکاری کاهش می‌‌یابد که این منجر به تولید گرما و در نهایت خوردگی می‌شود. هر چه عمل گریس‌کاری مجدد با فاصله بیشتری انجام شود، احتمال کم شدن گریس بیشتر شده و کارکرد دستگاه بدون آن در معرض آسیب قرار می‌گیرد. کینی اویل ارائه دهنده انواع روغن صنعتی و روانکار صنعتی با بهترین کیفیت و ارزان‌ترین قیمت. برای تهیه گریس صنعت نفت و گاز و خرید گریس با بخش مشاوره کینی اویل تماس بگیرید و سؤالات خود را بپرسید متخصصان کینی اویل شما را در خرید روغن صنعتی یاری خواهند کرد.

شناسایی انواع گریس خور

 

مهمترین نکات در گریس کاری قسمت های گریس خور در کارخانه

مهمترین نکات در گریس کاری قسمت های گریس خور در کارخانه

گریس خور ها هم مثل بسیاری از قطعات صنعتی بسته به نوع کاربردی که در صنایع دارند از نظر ساختار و مواد اولیه در انواع مختلفی طراحی و تولید می‌شوند. که شامل: گریس خور صاف، گریس خور کج، گریس خور نیم کج، گریس خور گاردن یک طرفه، گریس خور گاردن دو طرفه، گریس خور لیلاندی و گریس خور صاف یا مستقیم می‌شوند.

  • گریس خور های صاف یا مستقیم همان نوع ساده گریس خورها هستند که به دلیل ساختار صاف و بدون زاویه‌ای که دارند عمل انتقال گریس و روانکار را با سرعت بیشتری انجام می‌دهند. نام دیگر این گریس خور صفر درجه است.
  • گریس خور کج یا ۹۰ درجه از دیگر انواع این قطعه است که در بسیاری از صنایع بسته به نوع روانکار و حجم انتقال گریس از آن استفاده می‌شود.
  • گریس خور نیم کج یا ۴۵ درجه از نوع پر مصرف گریس خورها است که وقتی  نوع ۹۰ درجه و مستقیم قابل استفاده نباشید از این نوع گریس خور استفاده می‌شود.
  • تخریب گریس یک فرایند تدریجی است و عمدتاً زمانی اتفاق می‌افتد که موتور در حال کار است، البته زمان‌هایی که الکتروموتور در جا کار می‌کند نیز تخریب گریس صورت می‌گیرد.

حالت‌ها و دلایل تخریب گریس:

سفت شدن گریس: به دلیل جذب گرد و غبار و رطوبت یا اکسید شدن و در فواصل زمانی طولانی گریس دچار سفتی می‌شود.

تخریب شیمیایی: این حالت به دلیل گرمای بیش از حد رخ می‌دهد. گریسکاری بیش از حد یکی از دلایل این حالت است. انواع روانکار صنعتی با بهترین کیفیت در سایت کینی اویل به صورت کامل در اختیار شما قرار گرفته کافیست با شماره‌های موجود در سایت تماس بگیرید تا کارشناسان ما در خرید انواع روغن صنعتی شما را راهنمایی کنند.



مقالات مرتبط:

بررسی انواع گریس خور

گریس صنایع غذایی

قیمت گریس نسوز

خرید گریس پلاستیک مرغوب

خرید گریس صنایع کشاورزی با مطلوبترین قیمت

خرید گریس سیم بکسل آسانسور

بهترین گریس صنعتی برای انواع پمپ دستی 

کاربرد گریس شیرهای سر چاهی نفت و گاز

نحوه کار با گریس رینگ کوره های سیمانی



 

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه

*