-09036130717 – 09928388639

تهران،هفتم تیر میدان مفتح جنوبی خیابان ورزنده نبش ملک الشعرای بهار

با ما در ارتباط باشید
کاربرد روغن پارافین در سنگ مصنوعی

کاربرد روغن پارافین در سنگ مصنوعی

کاربرد روغن پارافین در سنگ مصنوعی

در این مقاله به بررسی کاربرد روغن پارافین در سنگ مصنوعی خواهیم پرداخت. برای خرید روغن صنعتی می‌توانید از سایت کینی اویل محصول مورد نظر خود را به صورت غیرحضوری سفارش دهید.

پارافین چیست؟

یک مایع هیدروکربنی قابل احتراق است که به عنوان سوخت سوزانده می‌شود. سوخت پارافین به مخلوطی از انواع مختلف هیدروکربن‌ها با فرمول شیمیایی CnH2n+2  اطلاق می‌شود. به طور خاص پارافین‌ها گروهی از آلکان‌ها هستند. پارافین‌ها اجزای اصلی نفت و گاز طبیعی هستند. آن‌هایی که کمتر از ۵ اتم کربن در هر مولکول دارند معمولاً در دمای اتاق گاز هستند. در حالی که آن‌هایی که بین ۵ تا ۱۵ اتم کربن دارند معمولاً به شکل مایع هستند.

انواع زنجیره مستقیم با بیش از ۱۵ اتم کربن در هر مولکول در دمای اتاق جامد هستند. پارافین نسبت به بنزین خطر کمتری دارد و در دمای ۱۵۰ تا ۲۷۵ درجه سانتی‌گراد می‌جوشد. می‌توان آن را از زغال سنگ، چوب و شیل نفتی استخراج کرد؛ اما بیشتر از تقطیر نفت به دست می‌آید. زمانی که برای اولین بار کشف شد هزینه تولید پارافین بالا بود اما پس از کشف منابع جدید و روش‌های ارزان‌تر پالایش قیمت‌ها کاهش یافت.

پارافین جامد و مایع

پارافین دو مدل مایع و جامد دارد و در طیف وسیعی از صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد. پارافین در صنایع پتروشیمی از نفت یا ذغال سنگ استخراج می‌شود. یک ترکیب هیدروکربنی سیر شده که در آن تمامی اتم‌های کربن موجود در مولکلول با پیوندهای ساده به یکدیگر متصل‌ هستند. پارافین‌ها یا هیدروکربن‌های پارافینی را آلکان نیز می‌گویند. مشخصه این مواد اتصال اتم‌های کربن به وسیله پیوندهای ساده است سایر پیوندها نیز با اتم‌های هیدروژن سیر شده‌اند. ممکن است با اصطلاحات پارافین یا نفت سفید برخورد کرده باشید؛ هر دو به همان روغنی اشاره دارند که برای گرم کردن خانه‌های خارج از شبکه و ساختمان‌های صنعتی استفاده می‌شود.

کاربرد پارافین

 

کاربرد روغن پارافین در سنگ مصنوعی

کاربرد روغن پارافین در سنگ مصنوعی

پارافین‌ها از نظر شیمیایی و صنعتی کاربردهای بی شماری دارند. از پارافین به عنوان حلال صنعتی و روان‌کار صنعتی استفاده می‌کنند. معمولاً به عنوان سوخت برای موتورهای جت و موشک یا جزء سوخت برای موتورهای دیزل و تراکتور استفاده می‌شود. از این ترکیب می‌توان برای محافظت در برابر خوردگی فلزات مختلف یا به عنوان اجزای پایه برای تولید ترکیبات محافظ در برابر خوردگی حلال یا آب استفاده کرد. همچنین از آن استفاده کرد.

از نظر شیمیایی پارافین جزء ساده‌ترین هیدروکربن‌هایی است که به آنها آلکان می‌گویند. کوچکترین مولکول‌های حاوی کربن در این سری از مواد در دمای اتاق به شکل گاز هستند که با رشد زنجیره کربن به مایع تبدیل می‌شوند و در نهایت با رسیدن تعداد کربن آنها به حدود ۲۰ به جامد یا نیمه جامد تبدیل می‌شوند. پارافین‌های جامد را معمولاً موم‌های پارافین می‌نامند.

موم پارافین: یک ماده جامد نرم سفید یا بی رنگ که به عنوان روان‌کننده، شمع، مداد رنگی، عایق الکتریکی و ژله نفتی استفاده می‌شود.

پارافین مایع: روغن معدنی بسیار تصفیه شده مورد استفاده در لوازم آرایشی و دارویی

آلکان: یک هیدروکربن اشباع که به عنوان حلال شیمیایی در پلاستیک استفاده می‌شود.

نفت سفید: سوختی که به نام پارافین شناخته می‌شود.

روغن تبخیر تراکتور: سوختی برای موتورهای بنزینی/ پارافینی

روغن معدنی: مخلوط‌های مختلف بی رنگ، بی بو و سبک از آلکان‌ها در محدوده C15 – C40 از منابع غیر گیاهی، به ویژه تقطیر نفتی

سوخت پارافین: در خانوارهای مناطق روستایی آفریقای جنوبی برای اجاق گازهای پراما یا اجاق گازهای پارافینی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تفاوت پارافین روغن معدنی و روغن سفید

 

کاربرد روغن پارافین در سنگ مصنوعی

کاربرد روغن پارافین در سنگ مصنوعی

پارافین‌ها تعدادی از ترکیبات مختلف هیدروکربن با اتم‌های کربن بین حدود ۱۵ تا ۴۰ هستند. بعضی از آنها در دمای اتاق جامد هستند مثل موم شمع برخی از روغن‌های بسیار سبک(پارافین مایع) در لوازم آرایشی استفاده می‌شود. نفت سفید و سوخت جت  نیز نوعی پارافین هستند. روغن دیزل حاوی مقدار زیادی پارافین است. برخی از گازوئیل‌ها حاوی اجزای مومی محلول هستند که در هوای سرد شروع به جامد شدن می‌کنند. برای خرید روغن صنعتی و انواع گریس با کینی اویل تماس بگیرید و از راهنمایی مشاوران این مجموعه استفاده نمایید.

پارافین صنعتی

پارافین صنعتی به دو روش تولید می‌شود: روش اسیدی و روش تعریق

روش تعریق: در روش تعریق  اسلاک واکس پس از قالب گیری اولیه و روغن گیری به روش تعریق و تصفیه با اسید سولفوریک عملیات بعدی به روش همان فرایند اسیدی ادامه پیدا می‌کند.

روش اسیدی: در روش اسیدی  اسلاک واکس پس از ذوب دوباره و داخل کردن اسید بدون حلال به صورت سرد توسط سانتریفوژ عمل جداسازی پارافین ناخالص انجام می‌شود.

پس از این فرآیند محصول را خشک کرده و با اسید سولفوریک تصفیه می‌کنند. برای از بین بردن ناخالصی‌ها تصفیه نهایی با خاک انجام می‌شود و بعد از فیلتراسیون قالب گیری و بسته بندی می‌شود.

روغن براق کننده سنگ ساختمانی

مسئله‌ای که در دوام و طول عمر سنگ ساختمانی مؤثر است آماده کردن صحیح سطوح و رعایت نکاتی است که بیان می‌کنیم. عواملی که به شدت بر میزان چسبندگی پارفین تأثیر دارد تمیزی، خشکی و عاری بودن از هر گونه گرد و غبار و چربی است پس سطح سنگ باید این ویژگی‌ها را داشته باشد. حداکثر رطوبت مجاز سطوح ۷ درصد و کمتر است تا پارافین به اندازه کافی در سطح نفوذ کند. در صورت بالا بودن رطوبت نفوذ این محلول به عمق کم شده و باعث افت کیفیت می‌شود.

در سازه‌های بتونی جدید برای عملکرد بهتر محصول بهتر است یک دوره ٢٨ روزه برای خشک شدن طی کنند و سطح آن‌ها عاری از هرگونه خیسی یا رطوبتی باشد. آلودگی، چربی، روغن، گردو غبار و مواد آلی را با سایش مکانیکی یا پاک کننده‌های شیمیایی از بین ببرید. هرگونه ناصافی سطوح و خاک یا لقی قطعات باید رفع شود. بهتر است سطوح را با آب نشویید و اگر این کار را انجام دادید تا خشک شدن کامل محل اجرا صبر کنید.

نحوه استفاده از پارافین در سنگ ساختمانی

برای دریافت نتیجه بهتر دمای محیط در زمان اجرا و در مدت خشک شدن باید بین ۵ تا ۵۵ درجه سانتی‌گراد باشد. رطوبت زیاد بر شکل ظاهری تأثیر منفی می‌گذارد. پارفین را با قلم مو یا غلطک و یا پیستوله استفاده کنید، تاجایی که سطوح به صورت یکنواخت از روغن پوشیده شود. در صورت نیاز تا زمانی که مواد هنوز چسبندگی خود را از دست نداده بار دوم مراحل را تکرار کنید. مرحله اول در سطح نفوذ کرده و دست مرحله دوم به افزایش درخشش کمک می‌کند. بهتر است قبل از مصرف ابتدا بخش کوچکی از روغن را از نظر چسبندگی آزمایش کنید تا میزان چسبندگی به سطوح را متوجه شوید.



بیشتر بخواند:

روغن کاری ماشین آلات تزریق پلاستیک

روغن کاری استپر موتور با روغن صنعتی مرغوب

روغن کاری استاندارد بیل مکانیکی

روغن کاری ماشین آلات راهسازی



 

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه

*