-09036130717 – 09928388639

تهران،هفتم تیر میدان مفتح جنوبی خیابان ورزنده نبش ملک الشعرای بهار

با ما در ارتباط باشید
روغن کاری استپر موتور با روغن صنعتی مرغوب

روغن کاری استپر موتور با روغن صنعتی مرغوب

روغن کاری استپر موتور با روغن صنعتی مرغوب

در این مقاله نحوه روغن کاری استپر موتور با روغن صنعتی مرغوب را به شما آموزش می‌دهیم. اگر چه اکثر سیستم‌ها به طور مناسب با یک نوع گریس جهانی روغن کاری می‌شوند، اما اطمینان از اینکه روان کننده قادر به محافظت از دستگاه خواهد بود ضروری است. حتی اگر مراقب باشید و یک گریس را بر اساس تمام خصوصیات دستگاه انتخاب کنید، تنها راه برای اینکه واقعاً بدانید که گریس عملکرد خود را به شکل دلخواه انجام می‌دهد یا خیر تکمیل یک آزمایش است. برای این کار باید دمای دستگاه را بررسی کنید و به دنبال نشانه‌هایی از خروج گریس یا روغن از صفحه‌های تخلیه. در نهایت، مطمئن شوید که تکالیف خود را انجام داده‌اید تا روان کننده مناسب را انتخاب کنید. با دقت و انتخاب صحیح روان کننده‌ها خودروی شما می‌تواند از عمر مفید بیشتری برخوردار شود. برای تهیه روغن صنعتی و انواع گریس و روانکار به سایت کینی اویل مراجعه کنید و به صورت آنلاین سفارش خود را ثبت کنید تا در کوتاه‌ترین زمان در مکان مورد نظر به شما تحویل داده شود.

شستشوی استپر با الکل کاری استپر

 

روغن کاری استپر موتور با روغن صنعتی مرغوب

روغن کاری استپر موتور با روغن صنعتی مرغوب

لازم به ذکر است که بدانید شستشو دو مدل دارد:

۱. مدلی که بیشتر استفاده می‌شود و عملاً بی‌فایده است! در واقع با یک اسپری کلاهک استپر را تمیز کردن به هیچ دردی نمی‌خورد.

۲. روش دیگر اوراق کردن کامل و تمیز کردن تمام استپر است که اگر به صورت مرتب و دوره‌ای انجام شود عمر استپر چند سال و چند ده هزار کیلومتر اضافه می‌شود. البته اگر استپر جنس اصلی باشد و از ابتدا مشکلی نداشته باشد.

برای تمیز کردن استپر موتور باید دریچه گاز را از روی موتور باز کنید. لوله هواکش متصل به دریچه گاز را جدا کرده و سوکت سنسور دریچه گاز و استپر موتور را باز کنید. دریچه گاز با ۳ پیچ به منیفولد متصل شده است و باید ۳ پیچ را باز کنید. سپس سیم گاز را هم از حلزونی جدا کنید. ۲ پیچ استپر موتور را به پوسته دریچه گاز متصل کرده، که آن‌ها را هم باز می‌کنید تا استپر موتور جدا شود. اندازه سوزن استپر موتور را ببینید و به خاطر بسپارید. سوکت استپر موتور را به استپر متصل کرده و از یک نفر بخواهید تک استارت بزند ولی به هیچ عنوان ماشین روشن نشود.

حالا سوزن استپر عقب جلو شده و شما باید درست در همین لحظه با دست سوزن را به بیرون بکشید و اگر با تک استارت اول نشد، برای بار دوم یا سوم تک استارت بزنید و آهسته سوزن را بیرون بکشید. مراقب باشید فنر سوزن نپرد. بعد جدا شدن سوزن سوکت و قطعاتی که از استپر جدا شده را با بنزین تمیز کنید و بشویید. سوزن و پیچ آن را حسابی شستشو دهید. نحوه شستشوی داخل استپر موتور با اسپری کنتاکت شور چرب به این صورت است که سوراخ استپر را به سمت زمین گرفته و از پایین به داخل آن اسپری کنید.

روغن کاری استپر موتور

حتماً گریسی را انتخاب کنید که برای کارتان مناسب باشد. به یاد داشته باشید که پس از انتخاب نوع گریس بهتر است آن را عوض نکنید. اگر این گریس با گریسی که قبلاً استفاده کردید متفاوت باشد، گریس قبلی باید حتماً تمیز شده محفظه‌ها پاک شود.

گریس حذف استپر موتور

بعد از شستشو پایه سوزن استپر را به خوبی گریس بزنید و قطعات را دقیق طبق حالتی که باز کردید پشت هم قرار دهید سوکت استپر رو جدا کنید باز مراحل استارت رو انجام دهید با تک استارت و جابجا شدن سوزن آن را به سمت داخل فشار دهید.

وظایف استپر موتور:

  • روشن نگه داشتن خودرو در حالت دور آرام است.
  • هنگامی که کولر روشن است، کمپرسور بار خود را روی موتور وارد می‌کند. برای جبران آن استپ موتور ژیگلور مربوطه را کمی عقب می‌کشد تا گاز خود به خود بیشتر شود.
  • به تنظیم سوخت و هوای دور آرام و تثیت دورهای ناپایدار موتور کمک می‌کند
  • در زمان گرفتن بار اضافی از موتور تنظیم دور آرام را انجام می‌دهد
  • از بسته شدن سریع مسی هوا زمانی که در سرعت بالا راننده به طور ناگهانی پا را از روی پدال گاز بر می‌دارد جلوگیری می‌کند.

علائم خرابی استپر موتور

  • وقتی دور موتور بالا رفته و گرم می‌شود حتی تا ۲۰۰۰ دور در دقیقه هم می‌رسد.
  • سرعت دور درجای ماشین کم است انگار ساسات خودرو درست کار نمی‌کند.
  • نوسان دور موتور در حین درجا کار کردن با لرزش است.
  • در زمان رها کردن ناگهانی پدال گاز ماشین ناگهانی خاموش می‌شود
  • در زمان گرفتن کولر و دور ارام خودرو دور موتور به مقدار قابل توجهی کم می‌شود.
  • بعد از روشن شدن موتور خودرو بی دلیل گاز میخورد
  • کاهش افزایش دور خودرو بدون دلیل و ثابت نبودن دور موتور
  • معمولاً خرابی این قطعه باعث روشن شدن چراغ چک می‌شود و هنگام تعویض دنده خودررو کمی گاز می‌خورد.

خرید گریس صنعتی مرغوب از کینی اویل

 

روغن کاری استپر موتور با روغن صنعتی مرغوب

روغن کاری استپر موتور با روغن صنعتی مرغوب

انتخاب گریس مناسب کلید اصلی است. وقتی نوبت به روانکاری این قطعات می‌رسد، همه روغن‌های صنعتی رفتار یکسانی ندارند. برای قطعات روغن کاری شده با گریس، اثرات گریس می‌تواند منجر به افزایش گرما، اصطکاک و در نهایت خرابی زودرس شود. با انتخاب صحیح گریسی که در سرعت‌های بالا عمل می‌کند می‌توانید خرابی احتمالی ناشی از ناسازگاری روغن صنتعی را با کاربردی که برای آن در نظر گرفته‌اید به حداقل برسانید. برای تهیه انواع روانکار صنعتی و گریس با کینی اویل تماس بگیرید تا متخصصان ما در امر تهیه محصول با کیفیت شما را یاری کنند.

ویسکوزیته

مهمترین خاصیت فیزیکی روانکار ویسکوزیته است. ویسکوزیته چیزی است که ضخامت فیلم روان کننده را برای شرایط کاری بسته به بار، سرعت و سطوح تماس تعیین می‌کند. یکی از خواص روغن صنعتی که می‌تواند میزان روانکاری آنها را در سرعت‌های بالا مشخص کند کانالینگ نام دارد. این اصطلاح برای تعریف شکلی استفاده می‌شود که با آن چربی می‌تواند بیرون بیاید و سوراخی را که روی سطح است پر کند. برای خرید گریس صنعتی و اطلاع از قیمت گریس صنعتی با مشاوران کینی اویل در ارتباط باشید تا بهترین انتخاب را داشته باشید.

نوع قوام دهنده

علاوه بر ویسکوزیته روغن پایه، یکی دیگر از خواص گریس که بر خصوصیات آن تأثیر می‌گذارد نوع غلیظ کننده است. غلیظ کننده موجود در روانکار صنعتی معمولاً به عنوان “اسفنج حاوی روغن” شناخته می‌شود. ساختار الیاف غلیظ کننده می‌تواند بر برخی از خواص گریس مانند کانال کشی، از دست دادن روغن، نقطه ریزش و قوام کلی تأثیر بگذارد. برخی از غلیظ کننده‌ها دارای الیاف بلند هستند در حالی که برخی دیگر دارای الیاف کوتاه هستند.

ضخیم کننده‌های الیاف کوتاه بافت نرم‌تری دارند. ضخیم کننده‌های پیچیده‌تر و ضخیم کننده‌های لیتیوم، کلسیم، پلی اوره و سیلیس نیز دارای الیاف کوتاه هستند. گریس‌های فرموله شده با این غلیظ کننده‌ها خصوصیات بهتری دارند و پمپاژ آن آسان‌تر است. ضخیم‌کننده‌های الیاف بلند، مانند آن‌هایی که سدیم، آلومینیوم یا باریم دارند، ویژگی‌های لوله ضعیف‌تری دارند. فیبر ضخیم‌تر طولانی‌تر ممکن است در طول فرآیند کار مکانیکی بریده شود، که ممکن است باعث تغییر قوام شود.



بیشتر بخوانید:

روغن کاری استاندارد بیل مکانیکی

روغن کاری ماشین آلات راهسازی

تفاوت واسکازین با روغن موتور

ترفندهای روانکاری قسمت های مختلف شیر آلات

۱۰ ایراد در روغن کاری قطعات

بهترین روانکار جعبه دنده موتورهای تراکشن

بهترین روانکار زنجیر و سیم بکسل

کاربرد روغن فورج گرم

خرید روغن صنعتی بی واسطه و با کیفیت

لیست انواع روغن صنعتی

انواع روغن صنعتی

روغن صنعتی کینی اویل

روغن پاش صنعتی 

روانکارهای صنعتی 

اهمیت روغن کاری در سیستم های صنعت سیمان 

روغن کاری دستگاه های قوی چرم با کدام روغن بهتر است؟

روغن مینرال با روغن سنتیک چه تفاوتی دارد؟



 

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه

*