-09036130717 – 09928388639

تهران،هفتم تیر میدان مفتح جنوبی خیابان ورزنده نبش ملک الشعرای بهار

با ما در ارتباط باشید
گریس پمپ همراه با روانسازی دنده ها

گریس پمپ همراه با روانسازی دنده ها

گریس پمپ همراه با روانسازی دنده ها

گریس پمپ همراه با روانسازی دنده ها برای روانکاری انواع بلبرینگ، یاتاقان‌ها و نیز تمامی دستگاه‌های صنعتی و خودروها و ماشین آلات استفاده می‌شود. این روانکار صنعتی به‌عنوان یک روان کننده جامد و نیمه جامد در صنعت شناخته شده است. گریس‌های صنعتی با داشتن غلظتی بالا و خصوصیات ویژه متفاوت با روغن‌ صنعتی هستند و به تنهایی می‌توانند مانع از ساییدگی، اصطکاک و چکه کردن سطوح روانکاری شده شوند. در این بحث قصد داریم درباره گریس پمپ انواع و ویژگی‌های آن مطالبی مهمی را بیان کنیم. در صورتی که قصد خرید گریس پمپ را دارید ما مرکز خرید معتبری در تهران به نام کینی اویل به شما معرفی می‌کنیم تا با خیالی آسوده روانکار مورد نیاز خود را از این مجموعه معتبر و خوشنام تهیه کنید. این مجموعه سال‌هاست که توانسته با فروش انواع روغن صنعتی و گریس‌ها اعتبار خوبی را در میان مشتریان کسب کند.

تعریف گریس پمپ

گریس پمپ ماده‌ای است که در ساختار آن از مواد پر کننده‌ای استفاده شده تا به‌خوبی به قطعاتی که تحت فشار زیاد کار می‌کنند بچسبد، از آن جدا نشود و در اصطلاح چکه نکند. این نوع از روانکار صنعتی برای آب بندی کردن دستگاه‌ها نیز استفاده می‌شود. در بعضی از جاهای قطعات و ماشین آلات که امکان دسترسی به آن وجود ندارد استفاده از گریس پمپ بهترین راه حل خواهد بود. در ماشین آلاتی که از گریس پمپ استفاده می‌شود علاوه بر طراحی ساده‌ای که دارند نیاز به تعمیر و نگه‌داری کمتری هستند. کافی است مخزن پمپ را از گریس پر کرده و سپس سری نازل را در محل مورد نظر قرار دهید و با فشار مناسب دسته، گریس کاری را به راحتی انجام دهید. گریس پمپ انواع مختلفی دارد که در ادامه بحث هر کدام را به اختصار توضیح خواهیم داد.

مزایا و ویژگی‌ های گریس پمپ

 

گریس پمپ همراه با روانسازی دنده ها

گریس پمپ همراه با روانسازی دنده ها

این نوع از روانکار صنعتی که ژلاتینی است از یک پرکننده معدنی یا آلی تشکیل شده است. این نوع گریس زمانی استفاده می‌شود که نتوان برای چرخ دنده‌های صنعتی، یاتاقان‌های بزرگ، فلکه‌ها و سایر موارد مشابه از روانکارهایی که غلظت کمتری دارند استفاده کرد. از مهم‌ترین مزیت‌های روانکاری با گریس پمپ می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سهولت در استفاده همراه با چسبندگی بسیار خوب
  • کاهش دفعات روانکاری
  • صرفه جویی در زمان و هزینه که سبب کاستن از تعمیر قطعات می‌شود.
  • مانع از ورود گرد و غبار به قطعات و ماشین آلات می‌شود.
  • روانکاری با گریس در مقایسه با روغن طول عمر بیشتری دارد.
  • بهترین ماده برای پیشگیری از خوردگی و زنگ زدگی قطعات است.
  • بعضی از قطعاتی که در مجاورت با آب هستند به‌خوبی می‌توان با گریس روانکاری کرد.
  • قرار گرفتن گریس در میان قطعات سبب کاهش صدا و لرزش در بعضی از دستگاه‌ها می‌شود.
  • برای ماشین آلاتی که مدام در معرض سایش و خوردگی هستند روانکاری با گریس بهتر از روغن است.

انواع گریس پمپ

در زمان‌های گذشته گریس کاری دنده‌ها و قطعات به سختی و با دست انجام می‌شد که در مواردی به‌درستی عملیات روانسازی انجام نمی‌گرفت. پس از مدتی طراحی گریس پمپ باعث صرفه جویی در زمان و هزینه‌ها شده و هم سبب سهولت در گریس کاری شد. اولین گریس پمپ‌ها گریس پمپ مکانیکی بودند و سپس به مرور گریس‌های برقی و بادی نیز به بازار آمد. در زیر به معرفی مزایا و ویژگی‌های هر کدام از این گریس‌های پمپ می‌پردازیم:

انواع گریس پمپ

  • گریس پمپ دستی
  • گریس پمپ بادی یا پنوماتیک
  • گریس پمپ برقی

گریس پمپ دستی

 

گریس پمپ همراه با روانسازی دنده ها

گریس پمپ همراه با روانسازی دنده ها

گریس پمپ دستی با داشتن دو محرک نیروی دستی با کمک الکتریسیته کار می‌کند. این گریس پمپ معمولاً به‌وسیله باطری‌های ۱۰ تا ۲۰ ولتی شارژ می‌شوند. این نوع از گریس پمپ برای مصارف گریس کاری ماشین آلات کوچک فاقد سیستم‌های گریس کاری مرکزی و صنایع کوچک استفاده می‌شود. علاوه بر این برای روانسازی ماشین آلات کشاورزی و صنعت همچون جرثقیل، کمباین، تراکتور و ماشین راه‌سازی و غیره کاربرد دارد. محفظه گریس پمپ دستی دارای ظرفیتی متغیر میان ۱ تا ۴ لیتر است.

گریس پمپ بادی

از گریس پمپ بادی برای تخلیه و تزریق گریس چسب از بشکه در سایزهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. از این نوع پمپ گریس برای پر کردن خطوط تولید مختلف، پر کردن بلبرینگ با گریس و گریس کاری نقاط مختلفی استفاده می‌شود. در یک حالت کلی می‌توان گفت که از این نوع پمپ گریس برای روانکاری بلبرینگ‌ها، ساخت قطعات فلزی، گریس کاری قطعات خودرو و قطعات مختلف انتقال توان در ماشین استفاده می‌شود.

گریس پمپ برقی

این نوع از پمپ گریس میزان ظرفیت آن بستگی به حجم مخزن دارد و با توجه به‌اندازه آن برای روانسازی در صنعت راهسازی، کشاورزی و صنایع دیگر استفاده می‌شود. این گریس پمپ با برق ۲۴ ولت تا ۲۲۰ ولت قابل استفاده می‌باشد.

لزوم استفاده از گریس پمپ اصلی

روانسازی و گریس کاری صحیح قطعات و ماشین آلات سلامتی و عمر موتور را تضمین می‌کند و نیز سبب اطمینان در درست کار کردن ماشن آلات می‌شود. در حال حاضر در بازار گریس پمپ با ظرفیت و فشارهای مختلفی وجود دارد اما واقعاً نمی‌توان به هر برندی اعتماد کرد. پمپ‌های زیادی هستند که با بسته بندی‌هایی شبیه به بسته بندی اصلی و با مارک‌های مرغوب معتبر وارد بازار شده‌اند که تشخیص تقلبی بودن آنها کار راحتی نیست. سعی کنید لوازم صنعتی مخصوصاً انواع روانکار مانند گریس و روغن صنعتی را از جاهای معتبر تهیه کنید تا با خیالی آسوده از آن استفاده کرده بدون اینکه نگران وارد شدن آسیبی به ماشین‌آلات باشید. استفاده از روانکار بی‌کیفیت و تقلبی ممکن است آسیب‌های جبران ناپذیری به دستگاه‌ها وارد کرده طوری‌که برای همیشه آنها را از دور خارج کند.

کینی اویل مرکز خرید انواع  روغن و گریس صنعتی ارزان در تهران   

کینی اویل یک فروشگاه معتبر در عرضه انواع روانکارهای صنعتی و گریس است که با داشتن بیش از چند دهه سابقه در این عرصه توانسته است اعتبار خوبی را در میان مشتریان کسب کند. شما می‌توانید با مراجعه به وب سایت این مجموعه انواع محصولات و روانکارهای کینی اویل را همراه با قیمت آنها مشاهده کرده و سفارش خرید خود را به‌صورت تلفنی یا آنلاین انجام دهید. کارشناسان ما آماده هستند تا به تمامی سؤالات پاسخ داده و شما را در زمینه خریدی خوب و مطمئن یاری دهند. خوشبختانه مراکز صنعتی کوچک و بزرگ زیادی در سراسر ایران هستند که در حال حاضر گریس و روغن صنعتی مورد نیاز خود را از مجموعه کینی اویل تهیه می‌کنند. همه سفارشات مشتریان در صورتی موجودی در انبار در کمترین زمان ممکن و با بهترین شیوه بسته بندی برای مشتریان به هر نقطه‌ای از ایران ارسال خواهد شد.



مقالات مرتبط:

بررسی انواع گریس خور

موارد کاربرد گریس

گریس صنایع غذایی

قیمت گریس نسوز

خرید گریس پلاستیک مرغوب

خرید گریس صنایع کشاورزی با مطلوبترین قیمت

خرید گریس سیم بکسل آسانسور

بهترین گریس صنعتی برای انواع پمپ دستی 

کاربرد گریس شیرهای سر چاهی نفت و گاز

نحوه کار با گریس رینگ کوره های سیمانی

مهمترین نکات در گریس کاری قسمت های گریس خور در کارخانه

تاثیر گریس کلسیم سولفنات در صنایع ذوب آهن و فولاد

گریس کاری در ریخته گری تزریقی پلاستیک چطور انجام می شود؟

کار با گریس کلسیم سولفات در صنایع ذوب آهن



 

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه

*