تاثیر گریس کلسیم سولفنات در صنایع ذوب آهن و فولاد
هدف از این ارائه مطلب معرفی تاثیر گریس کلسیم سولفنات در صنایع ذوب آهن و فولاد و توصیف رابطه بین خواص و ساختار آنها است.کارخانههای ذوب آهن و فولاد مجهز به تجهیزات بزرگ و خطوط تولید سنگین هستند به همین دلیل برای تأسیس و راهاندازی این کارخانهها به سرمایه گذاری بسیار بالایی نیاز است. البته که مبالغ سرمایه گذاری شده باید خیلی زود جبران شود. برای این کار باید از کاهش هزینههای مربوط به نگهداری و بهره برداری تجهیزات و عملکرد مطمئن و بدون خاموشی برنامه ریزی نشده تجهیزات استفاده کرد.
دقت داشته باشید که اتفاق برنامه ریزی نشده میتواند کاهش قابل توجه درآمد کارخانه را به دنبال داشته باشد. همچنین کارخانههای ساخت فولاد هر سال نسبت به سال گذشته باید فولاد بیشتری تولید کنند و با رعایت استانداردهای سختگیرانه زیست محیطی کیفیت محصولات خود را هم حفظ کنند. روانکاری ماشین آلات توسط گریس با توجه به استفاده مؤثر از منابع طبیعی و افزایش عمر دستگاه به یک مسئله مهم برای صاحبان این کارخانهها تبدیل شده است. راه حل این مشکل افزایش طول عمر گریس است.
گرما و برش باعث از بین رفتن گریس میشود. به این صورت که وقتی گریس نرم میشود از ناحیه روانکاری خارج میشود یا وقتی که گریس جامد میشود دیگر نمیتواند روغن را به محل مورد نیاز برساند. پس نتیجه میگیریم که گریس باید روانکاری طولانی مدت، پایداری برشی بالا و مقاومت حرارتی داشته باشد. گریسهای کلسیم سولفنات نسبت به گریسهای صابون فلزی عملکرد بالاتری از نظر مقاومت در برابر حرارت ظرفیت تحمل بار مقاومت در برابر آب و پایداری برشی دارند.
این نوع گریس میتواند در دمای بالای ۱۶۰ درجه سانتیگراد مورد استفاده قرار گیرد. این ویژگیها باعث شده از گریسهای کلسیم سولفنات در صنعت آهن و فولاد، ماشین آلات ساختمانی، صنعت کاغذ و خودرو به طور گسترده استفاده شود. برای تهیه انواع روغن صنعتی و گریس با کینی اویل تماس بگیرید و بهترین روانکار صنعتی را در حرفه خود استفاده کنید.
خواص گریس کلسیم سولفنات و ساختار آنها
ساختار اولیه یک گریس کلسیم سولفنات از کرههایی با قطر ۲۱ نانومتر تشکیل شده است. فرضاً که یک گریس کلسیم سولفنات یک میسل معکوس متشکل از یک هسته کربنات کلسیم باشد که احاطه توسط آلکیل بنزن سولفنات است. مقاومت حرارتی بالا و پایداری برشی گریس کلسیم سولفنات ساختار کربنات کلسیم هسته را منعکس میکند. کربنات کلسیم به عنوان یک نمک معدنی مقاومت حرارتی بالاتر و ذرات سخت تری نسبت به نمکهای آلی دارد. اگر ساختار جزیره دریایی توسط گرما یا برش شکسته شود ساختار اولیه به آسانی جمع شده در نتیجه به اصلاح سریع ساختار جزیره دریا میانجامد. گریسهای کلسیم سولفنات در دمای بالا، شرایط بارگذاری بالا و تحت برش زیاد قابل استفاده هستند. روغن صنعتی مورد نیاز خود را با ارزانترین قیمت و بهترین کیفیت از کینی اویل تهیه کنید
کاربرد گریس کلسیم سولفنات
برای روانکاری یاتاقانهای نورد برای جلوگیری از خطر ورود آب استفاده میشوند. زیرا این نوع گریس میتواند مقادیر زیادی آب را جذب کند. تحقیقات نشان داده که تشکیل میسلهای بزرگ که میتواند تا چند میکرومتر قطر داشته باشد مکانیسم اصلی جذب آب است.
اهمیت روانکاری در صنعت فولاد
صنعت فولاد برای دستیابی به اهداف خود به فرایند روانکاری نیازمند است. حدود ۳۶ درصد از آسیبهای وارده به یاتاقانها به دلیل روانکاری ناقص و نامناسب است. در نتیجه برای پاسخگویی به نیازهای سخت صنعت روانکارهای صنعتی خاصی مورد نیاز است. برای اینکه تولیدکنندگان آهن و فولاد بتوانند به تولید خوب برسند و دغدغه سلامت دستگاهها را نداشته باشند، باید به مقوله روانکاری قطعات دقت زیادی داشته باشند تا از اجزای سازنده تجهیزات در مقابل دمای بالا، بارهای زیاد، لرزش پیوسته و آلودگی با آب، بخار، اسید محافظت شود. برای افزایش طول عمر تجهیزات و بالا بردن زمان کار و کاهش مصرف روغن صنعتی انجام یک سری اقدامات مهندسی لازم است. گریس نسوز در صنایع فولاد بیشترین مصرف را روانکاری دارد. معمولا گریس کلسیم سولفنات و گریس لیتیوم کمپلکس در این صنایع به عنوان گریس نسوز به کار میروند. البته گریس کلسیم سولفنات برای صنایع مناسبتر از گریس لیتیوم کمپلکس است.
بهترین روانکار در صنایع فولاد و ذوب آهن گریس کلسیم سولفنات است
گریس کلسیم سولفنات در برابر گرما، آب، بار زیاد، یا بار ناگهانی مقاوم است. برای جلوگیری در برابر زنگ زدگی و خوردگی طراحی شده دارای ظرفیت حمل بار بالا و نقطه قطرهای بالایی است. پایداری مکانیکی بسیار خوبی حتی در حضور آب دارد. این نوع گریس برخلاف سایر انواع گریسها بدون استفاده از مواد افزودنی دارای این ویژگیهاست. موارد استفاده گریس کلسیم سولفنات در کارخانههای آهن و فولاد تجهیزات دریایی و کارخانههای کاغذسازی، ماشینهای آفرود، تجهیزات ساخت و ساز و معدن و حتی در صنایع فرآوری مواد غذایی به طور گسترده است.
خرید گریس صنعتی از کینی اویل
انتخاب بهترین گریس برای یک کار مهم مستلزم محدود کردن انتخابها بر اساس برنامه خاص شما است. انتخاب همه گریسها برای هر موقعیتی مناسب نیستند. دو نوع پرطرفدار گریس لیتیوم کمپلکس و گریس کلسیم سولفننات هستند. کدام یک برای برنامه شما بهترین انتخاب خواهد بود؟ برای اینکه بتوانید بهترین انتخاب را برای کار خود داشته باشید، باید بدانید که برای انجام چه کاری به گریس نیاز دارید. نه به معنای “من باید مطمئن شوم تجهیزاتم از بین نمیروند”. برای دریافت راهنمایی در زمین تهیه انواع روانکار صنعتی میتوانید با کارشناسان کینی اویل در ارتباط باشید و به صورت آنلاین انواع روغن صنعتی و گریس مورد نظر خود را سفارش دهید.
ویژگیهای دمای بالا گریس کلسیم سولفنات
نقطه ریزش دمایی است که در آن گریس از حالت نیمه جامد به حالت مایع میرسد. دمایی که در آن گریس به اندازهای سیال میشود که بتواند چکه کند. نقطه افت حد بالای دمایی را نشان میدهد که در آن گریس ساختار نیمه جامد خود را حفظ میکند. حد کارکرد بالا برای یک گریس معمولاً ۱۰۰ تا ۱۵۰ فارنهایت کمتر از نقطه ریزش توصیه میشود. برای اینکه گریس تغییر حالت دهد، چیزی که باید اتفاق بیفتد این است که ماتریس صابون باید تجزیه شود. بنابراین نوع غلیظ کنندههایی که برای ساخت گریس استفاده میشود تعیین کننده نقطه ریزش آن است. کلسیم، لیتیوم، آلومینیوم، باریم، پلی اوری، حتی خاک رس گریسهای ساخته شده با این نوع غلیظ کنندهها هستند که برخی از این موارد در دماهای بالاتر به طور قابل توجهی نسبت به سایرین برتری دارند.
مجموعه کینی اویل با سابقه درخشان در تامین روغن صنعتی و گریس شرکتهایی نظیر فولاد آریا ذوب، خرم دشت تاکستان، صنایع فولاد کرمان فولاد هیربد زرندیه، صنایع دفاع سپاه، اروند پیشرو، پتروشیمی هگمتانه، سیمان خاش، فولاد اسفراین و فولاد گستر آتنا آماده خدمت رسانی به شما عزیزان است. با ما در تماس باشید.
مقالات مرتبط:
خرید گریس صنایع کشاورزی با مطلوبترین قیمت
بهترین گریس صنعتی برای انواع پمپ دستی
کاربرد گریس شیرهای سر چاهی نفت و گاز
نحوه کار با گریس رینگ کوره های سیمانی
مهمترین نکات در گریس کاری قسمت های گریس خور در کارخانه