روغن کاری دستگاه های قوی چرم با کدام روغن بهتر است؟
روغن کاری دستگاه های قوی چرم با کدام روغن بهتر است؟ در این مقاله اطلاعات مفیدی را در مورد روغنکاری دستگاههای قوی چرم در اختیار شما قرار میدهیم تا بتوانید بهترین روغن و روانکار را برای دستگاههای خود انتخاب کنید.
روغن کاری دستگاه چرم صرفه جویی در طولانی مدت
روغنکاری یک جنبه حیاتی در قابلیت اطمینان ماشین است. البته که روانکاری دستی همیشه یک چالش بوده است. با یافتن روشی سادهتر و هوشمندانه برای روانکاری ماشینآلات خود، میتوانید قابلیت اطمینان خود را بدون هزینه زیاد و تلاش برای روانکاری دستی حفظ کنید. البته هزینههای اولیه نصب یک سیستم روانکاری اتوماتیک مقداری بالاتر است، اما سرمایهگذاری در این راه سریعتر از چیزی که فکر میکنید برمیگردد.
با این کار هزینههای نیروی کار به طور قابل توجهی کم میشود و با شما با افزایش طول عمر قطعات در هزینهها صرفه جویی میکنید. همچنین نیازی به متوقف کردن دستگاه برای روغنکاری مجدد نیست؛ فقط کافیست مخزن سیستم روغنکاری را پر نگه دارید. یک سیستم روانکاری خودکار به طور مداوم در حین کار دستگاه روغنکاری میکند. روانکاری در حالی که بلبرینگها در حال چرخش هستند، توزیع روان کننده را نیز بهبود میبخشد.
مقدار کمی گریس در جریان باقی میماند و از آلودگی جلوگیری میکند حتی زمانی که دستگاه در محیط سخت کار میکند. ادغام سنسورهای هوشمند و دستگاههای نظارتی در یک سیستم روغنکاری استفاده از دادههای بزرگ را ممکن میسازد. با ثبت کل فرآیند روانکاری، میتوانید هشدار قبلی در مورد خرابی دستگاه را دریافت کنید و اقدامات پیشگیرانه انجام دهند. برای خرید بهترین روغن دستگاه های قوی چرم با کینی اویل تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.
روغن کاری چیست؟
سه نوع روغن پایه در روانکنندهها استفاده میشود: معدنی، گیاهی و مصنوعی. روغنهای گیاهی به دلیل پایداری اکسیداتیو کمتر و خواص جریان محدود در دماهای سرد، به ندرت برای مقاصد صنعتی استفاده میشوند. اما روغنهای پایه معدنی و مصنوعی اغلب در کاربردهای صنعتی استفاده میشوند. روغنهای معدنی عموماً از چهار نوع مختلف مولکول تشکیل شدهاند پارافین مستقیم که ساختاری بلند، مستقیم و زنجیرهای دارند. پارافین شاخهدار که ساختاری مشابه مولکولهای پارافین دارد. نفتین که دارای ساختار حلقه اشباع است و بیشتر در کاربردهای دمای متوسط استفاده میشود.
نوع آجر معطر است که ساختار حلقهای غیر اشباع دارد و عمدتاً در ساخت ترکیبات مهر و موم و چسب به کار میروند. روغنهای مصنوعی که بخش کوچکتری از روغنهای روانکاری مورد استفاده برای مصارف صنعتی را تشکیل میدهند چون هزینه بیشتری دارند. روغنهای مصنوعی از مولکولهای مصنوعی یا بسیار اصلاحشده تشکیل شدهاند. انواع مختلفی از روغنهای مصنوعی با خواص مختلف وجود دارد. علیرغم قیمت بالاتر آنها در مقایسه با روغنهای معدنی، روغنهای مصنوعی گاهی اوقات در کاربردهای خاص، به دلایل مختلف انتخاب بهتری هستند. البته مزایای منحصر به فردی دارند مانند افزایش پایداری اکسیداسیون، مقاومت حرارتی و شاخص ویسکوزیته بالاتر. کینی اویل عرضه کننه بهترین روغن صنعتی مرغوب در تهران است که انواع گریس و روغن صنعتی را برای مصارف مختلف با بهترین کیفیت ارائه میدهد.
چرا روغن کاری دستگاه های چرم قوی مهم است؟
این کار اهداف زیادی دارد، اما هدف نهایی یک روانکننده کاهش اصطکاک ناخواسته است. مقاومتی که هنگام لغزش سطوح جامد روی یکدیگر ایجاد میشود. این کاهش اصطکاک با جدا کردن دو سطح جامد با یک لایه نازک روانکننده انجام میشود. اصطکاک بدون کاهش میتواند مشکلات زیادی را برای ماشینآلات ایجاد کند. هر سطح فلزی در یک دستگاه، دارای درجهای از ناهمواری است، با نقاط بالایی به نام انحراف، همانطور که سطوح از کنار یکدیگر حرکت میکنند، این ناهمواریها با هم تماس پیدا میکنند و به هم میرسند.
با گیر افتادن و حرکت، همدیگر را میشکافند و باعث ساییدگی و چسبندگی میشوند و در برخی حالات حتی میتوانند به هم جوش داده شوند. قطعات فلزی پاره شده از سطوح اجزاء تبدیل به ذرات متحرک آزاد شده و به سیستم روانکاری دستگاه وارد میشوند و مشکلات بیشتری را ایجاد میکنند. علاوه بر این، اصطکاک گرما تولید میکند که اگر کنترل نشود، میتواند به سرعت روانکننده را تخریب کند و باعث خرابی فاجعه بار ماشین شود.
روغن صنعتی مرغوب چه مزیتی دارد
روغنکاری مناسب کارکرد بدون وقفه دستگاه را تسهیل میکند و یکی از مهمترین جنبههای سلامت و کارایی دستگاه است. رایجترین روانکنندههای صنعتی عمدتاً از یک روغن پایه تشکیل شدهاند و یا بر پایه معدنی، مصنوعی یا گیاهی هستند. افزودنیهایی نیز به روغن پایه اضافه میشود تا خواص روانکننده را افزایش دهند. شکل دیگری از روانکننده، گریس است از ترکیب یک روغن پایه با یک عامل غلیظ کننده ساخته میشود.
علاوه بر کاهش اصطکاک، روغن کاری دستگاه های چرم قوی کاربردهای دیگری هم دارند:
- کنترل حرارت: گرمای ایجاد شده در اثر اصطکاک توسط روانکننده جذب و منتقل میشود. علاوه بر این، تولید گرما با کاهش اصطکاک روانکننده کاهش مییابد.
- کنترل آلودگی: روغن صنعتی را میتوان برای ایجاد مهر و موم بین اجزای داخلی دستگاه و محیط خارجی استفاده کرد که از ورود آلودگی جلوگیری میکند. روانکار صنعتی که در داخل یک ماشین به گردش در میآید میتواند آلایندهها را به مخزن یا فیلتر منتقل کند، جایی که میتوان آنها را حذف کرد.
- محافظت در برابر حملات شیمیایی: روانکار صنعتی و افزودنیهای آنها میتوانند سطوح اجزای ماشین را بپوشانند و از آنها در برابر خوردگی و زنگ زدگی محافظت کنند.
- انتقال انرژی: روغن هیدرولیک به دلیل ماهیت تراکم ناپذیری که دارد برای انتقال انرژی در یک سیستم هیدرولیک استفاده میشود.
عملکرد روغن در دستگاه های قوی چرم
روانکنندهها خواص و ویژگیهای زیادی دارند:
اصطکاک: رونکار صنعتی تولید گرما و مصرف انرژی را کاهش میدهد
خوردگی و فرسودگی: میتوانند سایش مکانیکی و خورندگی را کاهش دهند. روانکار صنعتی با کیفیت از سطوح در برابر مواد خورنده محافظت میکنند.
آلودگی: ذرات و سایر آلایندهها را به فیلترها و جداکنندهها منتقل میکنند.
دما: میتواند گرما را جذب و انتقال دهند.
معنی همه اینها این است که شما باید بدانید که برنامه شما چه چالشهای منحصر به فردی را ایجاد میکند و سپس روغن صنعتی مورد نیاز خود را بر اساس آن انتخاب کنید. مثلاً فشار بالا، دمای پایین و قرار گرفتن در معرض آب شور تنها چند احتمال هستند. روانکار صنعتی را انتخاب کنید که به وضوح برچسب گذاری شده باشند تا نشان دهند که چگونه و در چه شرایطی طراحی شده اند.
کینی اویل یکی از فعالترین مجموعههای مشاور و تنها مجموعه تهیه و تولید و توزیع مستقیم روغن صنعتی و گریس در بازار است و میداندار تهیه و تولید روغن و گریسهای صنعتی بر پایه کلسیم لیتیوم گرافیت و کلسیم سولفونات است.
مقالات مرتبط:
دانستنیهای روانکاری تک نقطه ای
بهترین روانکار جعبه دنده موتورهای تراکشن
بهترین روانکار زنجیر و سیم بکسل
خرید روغن صنعتی بی واسطه و با کیفیت
اهمیت روغن کاری در سیستم های صنعت سیمان
روغن مینرال با روغن سنتیک چه تفاوتی دارد؟