-09036130717 – 09928388639

تهران،هفتم تیر میدان مفتح جنوبی خیابان ورزنده نبش ملک الشعرای بهار

با ما در ارتباط باشید
بلندینگ روغن یا بازیافت روغن سوخته

بلندینگ روغن یا بازیافت روغن سوخته

بلندینگ روغن یا بازیافت روغن سوخته

برای بلندینگ یا بازیافت روغن سوخته از تکنولوژی و روش‌های مختلفی استفاده می‌شود. صنایع بازیافت روغن سوخته از تکنولوژی و نصب تجهیزات مختلفی بهره می‌برند تا بتوانند محصولی مناسب که به حفظ محیط زیست هم کمک می‌کند تولید کنند. بازیافت روغن‌های سوخته به‌دلیل داشتن انواع آلودگی و ذرات جامد و گاز در آن از دشواری و پیچیدگی خاصی برخوردار است. روغن صنعتی سوخته به‌دلیل داشتن قابلیت آلوده پذیری زیاد نمی‌توان به راحتی آن را از بین برد و سریع حلال‌های دیگر را هم آلوده می‌کند. داشتن این ویژگی جذب آلودگی سبب شده حساسیت‌های خاصی را از طرف حامیان محیط زیست نسبت به عدم ورود روغن سوخته به محیط زیست را بر انگیزد. بهترین گزینه بازیافت این روغن‌ها برای استفاده مجدد است. در زیر نگاهی به این نوع از بازیافت و شیوهای مختلف آن  می‌اندازیم.

منابعی که روغن سوخته از آنجا تولید می‌شود

صنایع مختلفی همچون دیانوردی، هوانوردی، خودرو و.. انواع مختلفی از روغن‌های سوخته را تولید می‌کنند که به‌طور مختصر تولید این روغن های سوخته از طرف آنها را شرح می‌دهیم:

بخش صنعت

انواع روغن صنعتی سوخته شامل روغن موتورگازی، روغن توربین، روغن کمپرسور، روغن انتقال حرارت، روغن فلزکاری و روغن هیدرولیک است. روغن‌های سوخته‌ای که از کارخانه‌ها به‌دست می‌آیند مخلوطی از انواع روانکارهای صنعتی و گریس هستند که با روغن‌های دیگر مخلوط شده‌اند. این روغن‌های سوخته صنعتی حاوی موادی همچون ذرات فلزی، گرد و خاک و محصولاتی که تجزیه  اکسیداسیون شده‌اند هستند.

بخش دریایی

انواع کشتی‌های اقیانوس پیما وسایر لوازم حمل و نقل دریایی مقدار زیادی روانکار صنعتی و گریس مصرف می‌کنند. این لوازم مجهز به مخزن‌های جمع آوری گریس مصرف شده، روغن سوخته، روغن موتور دیزل تخلیه شده در طول فعالیت هستند. این مخزن ها در بنادر تخلیه شده  و حتی ممکن است مقادیر زیادی از آن در کشتی های فرسوده و آسیب دیده نشت کند. نشت عمدی یا تصادفی همین روغن‌های سوخته از خطوط لوله و تانکرها از مهم‌ترین دلایل آلودگی‌های نفتی محیط زیست دریایی است که بسیار خطرناک می‌باشد.

بخش خودرو

 

بلندینگ روغن یا بازیافت روغن سوخته

بلندینگ روغن یا بازیافت روغن سوخته

روغن‌های سوخته در این بخش در تعویض روغنی‌ها، انواع مراکز فروش اتومبیل و گاراژها و سایر مناطق خدماتی و ناوگان خودرویی تولید می‌شود. این روغن‌های سوخته شامل روغن انتقال، روغن هیدرولیک، روغن دنده، روغن موتور و همچنین مقدار کمی حلال‌ها هستند. روغن سوخته خودرویی حاوی مواد سمی بوده و خطرناک و آتش‌زا می‌باشند. مقدار زیادی از این نوع روغن از حمل و نقل شرکت‌های ساختمانی و خودروهای سنگین به‌دست می‌آید.

بخش نیرو

شرکت‌های انتقال نیرو از تعداد کمی ترانسفور ماتورهای فوق العاده بزرگی استفاده می‌کنند. اما شرکت‌های توزیع از تعداد کمی ترانسفورماتور کوچک برای توزیع برق در سراسر دنیا استفاده می کنند. روغن صنعتی یک خنک کننده داخلی این ترانسفورماتورها بوده که یک محافظ و عایق در برابر جرقه زدن نیز هستند. روغن‌ها را در دوره‌های مشخصی آزمایش می‌کنند تا بدانند آیا خاصیت الکتریکی پایه خود را حفظ کرده‌اند یا نه، در غیر اینصورت برای اطمینان و بهره برداری بهتر از عملکر دستگاه باید سریع عوض شوند.

انواع روش‌هایی که برای بازیافت و تصفه روغن سوخته استفاده می‌شود

  • بازیافت از طریق برج‌های تقطیر خلاء با بهره گیری از حلال اسید و خاک معدنی
  • بازیافت و تصفیه با استفاده از خاک معدنی اسیدها یا بازها
  • بازیافت و تصفیه با کمک خاک اکتیو شده با اسید
  • فرآیند بازیافت و تصفیه با استفاده از حلال پروپان
  • فرایند تصفیه روغن سوخته با استفاده از هیدروژناسیون
  • بازیافت و تصفیه روغن سوخته با کمک برج‌های تقطیر خلاء فیلم نازک
  • بازیافت و تصفیه روغن سوخته با کمک اولترافیلتراسیون

مراحل بازیافت و یا بلندینگ روغن سوخته

 

بلندینگ روغن یا بازیافت روغن سوخته

بلندینگ روغن یا بازیافت روغن سوخته

برای انجام فرآیندهای خاص بازیافت روغن سوخته از روش‌های تصفیه انواع روغن صنعتی که در بالا نام بردیم استفاده می‌شود. به‌طور خلاصه مراحل بازیافت شامل موارد زیر است:

  • حذف ذرات جامد و ذرات آب به‌وسیله ته نشینی در روغن سوخته
  • استفاده از واکنش اسید سولفوریک برای حذف انواع مواد آغشته شده قابل حل در اسید حذف گریس و صمغ
  • به‌کار بردن واکنش‌های قلیایی برای خنثی سازی محیط اسیدی مورد استفاده در مراحل بازیافت
  • استفاده از مایعات حلال برای حذف نمودن صابون
  • تقطیر ساده برای حذف روغن‌های فرار و رطوبت
  • استخراج با استفاده از حلال‌های ویژه و تقطیر تحت خلاء
  • به‌کار بردن خاک ویژه رنگ بری و جذب انواع ناخالصی‌ها
  • استفاده از فیلترینگ برای حذف افزودنی‌های معدنی و دیگر جامدات داخل آن
  • هیدروژناسیون برای بهتر کردن رنگ روغن و لندینگ به‌منظور دستیابی به استاندارهای روغن صنعتی و ویژگی‌های مورد انتظار

نگاهی بر عملکرد  واحدهای فعال بازیافت روغن سوخته در ایران

طبق بررسی‌های انجام گرفته در حال حاضر نزدیک به ۴۰ واحد فعال بازیافت روغن سوخته  با ظرفیت چند هزار تن در ایران فعال هستند.  متأسفانه این واحدها با ظرفیتی کمتر از این مقدار به‌دلیل دسترسی کم به روغن سوخته فعالیت می‌کنند. بیشتر این روغن‌های بازیافت شده به کشور افغانستان صادر می‌شود و بقیه آن در واحدهای مکمل برای تولید دیگر روغن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. روغن‌های سوخته به‌دست آمده باید به‌خوبی مدیریت شوند و اگر خوب دفع یا بازیافت نشوند اثرات بسیار مخربی برروی محیط زیست می‌گذارند. روغن‌های سوخته در سطح وسیعی و به‌طور مستقیم و غیر مستقیم پس از پالایش و جداسازی بازیافت شده و مورد استفاده قرار می‌گیرند. در مراحل مربوط به تصفیه روغن صنعتی سوخته اولین مورد حفظ خواص اصلی آن است. با حفظ خاصیت اصلی روغن از طریق بالا بردن ارزش حرارتی می‌توان در کاربردهای سطح پایین‌تری از آن استفاده کرد. روغن سوخته مخصوصاً روانکارهای صنعتی سوخته پس از فرآوری می‌توان به‌طور مستقیم و حتی به‌عنوان روغن پایه مورد استفاده قرار بگیرند. روغن سوخته‌ای که حاصل از این بازیافت به‌صورت پسماند باقی می‌ماند به هیچ وجه قابل استفاده نبوده و باید با استفاده از روش‌های سازگار با محیط زیست دفع شود.

کینی اویل مرکز خرید بهترین روغن صنعتی در تهران

یکی از مجموعه‌های معتبر برای خرید بهترین روغن صنعتی در تهران که به‌طور گسترده مشغول به فروش انواع روانکارهای صنعتی می‌باشد کینی اویل است. کینی اویل با داشتن چندین دهه سابقه درخشان کاری توانسته است اعتماد صنعتگران زیادی را در ایران به خود جلب کند. شما می‌توانید انواع محصولات صنعتی ما را در وب سایت این مجموعه همراه با قیمت آنها مشاهده کرده و خرید خود را به‌صورت آنلاین و تلفنی انجام دهید. کارشناسان ما آماده هستند سؤالات شما را پاسخ داده و سفارشات را در کمترین زمان ممکن و با بهترین شیوه برای شما  به هر نقطه‌ای از ایران ارسال کنند.



مقالات مرتبط:

روغن کاری دستگاه های قوی چرم با کدام روغن بهتر است؟

دانستنیهای روانکاری تک نقطه ای

۱۰ ایراد در روغن کاری قطعات

بهترین روانکار جعبه دنده موتورهای تراکشن

بهترین روانکار زنجیر و سیم بکسل

کاربرد روغن فورج گرم

خرید روغن صنعتی بی واسطه و با کیفیت

لیست انواع روغن صنعتی

انواع روغن صنعتی

روغن صنعتی کینی اویل

روغن پاش صنعتی 

روانکارهای صنعتی 

اهمیت روغن کاری در سیستم های صنعت سیمان 

روغن مینرال با روغن سنتیک چه تفاوتی دارد؟



 

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه

*