-09036130717 – 09928388639

تهران،هفتم تیر میدان مفتح جنوبی خیابان ورزنده نبش ملک الشعرای بهار

با ما در ارتباط باشید
گریس لیتیوم کمپلکس PX3-220 LX2 را بیشتر بشناسید

گریس لیتیوم کمپلکس PX3-220 LX2 را بیشتر بشناسید

گریس لیتیوم کمپلکس PX3-220 LX2 را بیشتر بشناسید

 

گریس لیتیوم کمپلکس PX3-220 LX2 را بیشتر بشناسید، گریس چند منظوره LX2 220-PX3 بر پایه روغن‌های معدنی مرغوب و غلیظ کننده صابون لیتیوم کمپلکس تولید شده این گریس دارای افزودنی‌های تحمل فشار EP، ضد سایش، ضد خوردگی و آنتی اکسیدان است که موجب بالال رفتن سطح عملکرد گریس و طولانی‌تر شدن عمر آن می‌شود.

گریس LX2 220-PX3 مخصوص روانکاری بلبرینگ‌هایی که در حرارت بالا و فشار سنگین کار می‌کنند طراحی شده است.  PX3-220 LX یک گریس چند منظوره بر پایه روغن معدنی و غلیظ کننده کمپلکس لیتیوم تقویت شده است.

PX3-220 LX برای یاتاقان‌هایی که در دمای بالا تحت بار و ارتعاش کار می‌کنند مناسب است. برای تهیه انواع روغن صنعتی با واحد فروش کینی اویل تماس بگیرید تا در خرید گریس شما را راهنمایی کنند.

عملکرد و ویژگیها:

  • عملکرد عالی در دمای بالا تا 180 درجه سانتی‌گراد
  • مقاومت عالی در برابر اکسیداسیون
  • محافظت عالی در برابر سایش و خوردگی
  • عملکرد عالی EP
  • عمر بالا
  • پایداری مکانیکی عالی

کاربرد:

  • بلبرینگ چرخ خودرو، کامیون و تریلر
  • برنامه‌های کاربردی مختلف با ضربه یا ارتعاش
  • سنگ شکن‌های فکی
  • وسایل نقلیه کشاورزی و خارج از جاده
  • ماشین آلات ساختمانی
  • مفاصل U

گریس‌های کمپلکس لیتیومی

 

گریس لیتیوم کمپلکس PX3-220 LX2 را بیشتر بشناسید

گریس لیتیوم کمپلکس PX3-220 LX2 را بیشتر بشناسید

 

گریس‌های  220 گریس‌های کمپلکس لیتیومی هستند که برای کاربردهای متنوع و شرایط عملیاتی شدید به کار می‌روند. این گریس‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که با استفاده از لبه‌های برش، فناوری ساخت مجتمع لیتیوم، بهتر از محصولات معمولی عمل کنند.

برای ارائه عملکرد عالی در دمای بالا با چسبندگی عالی، پایداری ساختاری و مقاومت در برابر آلودگی آب فرموله شده‌اند. پایداری شیمیایی بالایی دارند و محافظت عالی در برابر زنگ زدگی و خوردگی دارند.

دارای نقاط ریزش بالا و حداکثر دمای کاری توصیه شده 140 درجه سانتی‌گراد (284 درجه فارنهایت) هستند. گریس‌های XHP 220 در گریدهای NLGI 00، 0، 1، 2 و 3 با ویسکوزیته روغن پایه ISO VG 220 موجود هستند و برای طیف گسترده‌ای از کاربردها از جمله بخش‌های صنعتی، خودروسازی، ساختمانی و دریایی طراحی شده‌اند.

ویژگی‌های عملکردی آن‌ها مناسب برای شرایط عملیاتی از جمله دمای بالا، آلودگی آب، بارگذاری ضربه و عملیات روغن‌کاری مجدد طولانی‌مدت می‌باشد.

XHP 222  یک گریس با فشار شدید غنی شده با 0.75% دی سولفید مولیبدن است که از سایش در شرایط چرخشی و سایر شرایطی که منجر به از بین رفتن لایه روغن می‌شود محافظت می‌کند. برای طیف وسیعی از کاربردها در صنایع مختلف مانند صنعتی، خودروسازی، ساخت و ساز و دریایی طراحی شده‌اند.

این گریس‌های چند منظوره به گونه‌ای فرموله شده‌اند که در شرایط سخت مانند: دمای عملیاتی بالا، محیط‌های آلوده (آب، گرد و غبار) بارگذاری سنگین و فواصل طولانی مدت روغن کاری مجدد عملکرد خوبی دارند.

دلیل محبوبیت گریس لیتیوم کمپلکس

 

گریس لیتیوم کمپلکس PX3-220 LX2 را بیشتر بشناسید

گریس لیتیوم کمپلکس PX3-220 LX2 را بیشتر بشناسید

 

بر اساس بررسی اخیر تقریباً 70 درصد از گریس فروخته شده در سراسر جهان بر اساس صابون لیتیوم ساده یا غلیظ کننده کمپلکس لیتیوم است. ممکن است بپرسید، چرا آن انواع غلیظ کننده اینقدر محبوب هستند؟ و چگونه متوجه شوم که کدام یک برای برنامه من بهتر است؟ ابتدا اجازه دهید یک دیدگاه تاریخی داشته باشیم. کلارنس ای. ارل، مهندس شیمی آمریکایی در 3 مارس 1942 به دلیل اختراعی به نام “روان کننده حاوی نمک‌های لیتیوم”، حق امتیاز ایالات متحده به شماره 2274675 را دریافت کرد.

این اولین توصیف در ادبیات ثبت اختراع از یک گریس بر اساس صابون‌های لیتیوم ساده است. اگرچه صابون‌های شرح داده شده از انواعی هستند که معمولاً امروزه برای تولید گریس‌های مبتنی بر صابون لیتیوم استفاده می‌شوند، گریس‌های لیتیومی که توسط Earle شرح داده شده است، عصر جدیدی را در صنعت گریس آغاز کردند.

گریس‌های مبتنی بر صابون لیتیوم در مقایسه با سایر صابون‌های فلز قلیایی که در سال 1942 وجود داشتند خواص بهبود یافته‌تری دارند. آنها در مقایسه با گریس‌های صابون سدیم دارای خواص مقاومت در برابر آب، خواص بهتر در دمای بالا در مقایسه با گریس‌های صابون کلسیمی و خواص مکانیکی عالی هستند.

مقاومت در برابر برش و توانایی خوب پمپاژ. اگرچه ساخت آنها نسبت به سایر انواع گریس گران‌تر است اما گریس‌های صابون لیتیومی مزایای زیادی در مقایسه با غلیظ کننده‌های صابون سدیم و کلسیم دارند که هزینه اضافی با بهبود عملکرد جبران می‌شود. گریس‌های کمپلکس لیتیوم در اواخر دهه 1940 ساخته شدند.

این یکی از اولین اختراعاتی است که گریس‌های صابون پیچیده را توصیف می‌کند. با این حال تا اوایل دهه 1980 بود که گریس‌های کمپلکس لیتیوم در حجم زیادی وارد بازار شدند و شروع به جایگزینی گریس‌های ساده صابون لیتیومی کردند که از دهه 1950 پایه اصلی صنعت بودند.

گریس‌های کمپلکس لیتیوم دارای بسیاری از خواص گریس‌های ساده صابون لیتیومی هستند و همچنین دارای نقاط ریزش بالاتری هستند که امکان استفاده از گریس‌ها را در دماهای بالاتر فراهم می‌کند.

نقطه ریزش گریس‌های کمپلکس لیتیوم بیشتر از گریس‌های ساده صابون لیتیومی است به دلیل وجود یک جزء غلیظ کننده دوم که به عنوان عامل کمپلکس کننده شناخته می‌شود.

گریس‌های کمپلکس لیتیومی مدرن معمولاً از کربوکسیلیک اسید دو عملکردی با طول زنجیره کوتاه‌تر مانند آزلائیک اسید یا آدیپیک اسید استفاده می‌کنند. نمک لیتیوم این مواد معمولاً نسبت به غلیظ کننده صابون لیتیومی ساده به نسبت کمتری وجود دارد. یک ماده جایگزین که به عنوان یک عامل کمپلکس کننده استفاده می‌شود اسید بوریک است.

استفاده از این ماده همچنین منجر به افزایش نقطه ریزش می‌شود. پایداری مکانیکی که به عنوان پایداری برشی نیز شناخته می‌شود توانایی گریس برای حفظ قوام زمانی است که تحت نیروهای برشی مکانیکی قرار می‌گیرد.

گریس‌های لیتیومی ساده مقاومت خوبی در برابر شکست ناشی از برش دارند و گریس‌های کمپلکس لیتیوم نیز مقاومت خوبی در برابر برش از خود نشان می‌دهند.

این ویژگی باعث می شود که گریس‌های ساده لیتیوم و کمپلکس لیتیوم برای استفاده در طیف وسیعی از کاربردها محبوب باشند. مقاومت در برابر آب گریس‌های ساده لیتیوم و کمپلکس لیتیوم به حلالیت غلیظ کننده مربوط می‌شود.

لیتیوم هیدروکسید حلالیت محدودی در آب دارد (حدود 10 درصد) و قوام دهنده‌های مبتنی بر آن نیز حلالیت محدودی دارند. این امر هم در برابر شستشو با آب و هم در جذب آب مقاومت خوبی ایجاد می‌کند.

اگرچه سایر انواع قوام دهنده (کلسیم، باریم) در مقایسه با ضخیم کنند‌های لیتیوم و کمپلکس لیتیوم مقاومت ذاتی بهتری در برابر آب دارند اما این محصولات دارای جنبه‌های منفی هستند که آنها را برای بسیاری از کاربردها کمتر مطلوب می‌کند.

علاوه بر این خواص مقاومت در برابر آب گریس‌های ساده لیتیوم و کمپلکس لیتیوم را می‌توان با افزودن افزودنی‌های پلیمری در غلظت‌های کم افزایش داد. با مراجعه به سایت کینی اویل لیست انواع روغن صنعتی مورد نیاز خود را خواهید یافت و با یک کلیک به راحتی می‌توانید محصول مورد نظر را با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت در محل تحویل بگیرید.



بیشتر بخوانید:

ویژگی و کاربرد گریس پایه تفلون در صنایع مختلف

مشخصات و کاربرد گریس دور بالا در کارخانه فولاد

گریس صنایع نساجی را چقدر میشناسید؟

کاربرد گریس پایه بنتون

پخش گریس پایه کلسیم نمره 3

گریس پمپ همراه با روانسازی دنده ها

بررسی انواع گریس خور

موارد کاربرد گریس

گریس صنایع غذایی

قیمت گریس نسوز

خرید گریس پلاستیک مرغوب

خرید گریس صنایع کشاورزی با مطلوبترین قیمت

خرید گریس سیم بکسل آسانسور

بهترین گریس صنعتی برای انواع پمپ دستی 

کاربرد گریس شیرهای سر چاهی نفت و گاز

نحوه کار با گریس رینگ کوره های سیمانی

مهمترین نکات در گریس کاری قسمت های گریس خور در کارخانه

تاثیر گریس کلسیم سولفنات در صنایع ذوب آهن و فولاد

گریس کاری در ریخته گری تزریقی پلاستیک چطور انجام می شود؟

کار با گریس کلسیم سولفات در صنایع ذوب آهن



 

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه

*