میدانید دیزل ژنراتور چگونه کار میکند؟
میدانید دیزل ژنراتور چگونه کار میکند؟ دیزل ژنراتور یک دستگاه است که سوخت دیزلی را به الکتریسیته تبدیل میکند. از دو جز اصلی تشکیل شده یکی موتور الکتریکی و دیگری ژنراتور که با هم کار میکنند. موتور الکتریکی برای تولید حرکت ژنراتور سوخت دیزلی را میسوزاند و ژنراتور الکتریکی حرکت تولید شده را به برق الکتریسیته تبدیل میکند. دیزل ژنراتور کاربردهای زیادی دارد و امروزه برای تولید جریان برق افراد زیادی از آن استفاده میکنند. برای خرید روغن صنعتی و انواع روانکار به سایت کینی اویل مراجعه نمایید و لیست محصولات را مطالعه کنید در صورت نیاز به مشاوره متخصصان این مجموعه آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستند.
دیزل ژنراتور و تولید انرژی مکانیکی
ژنراتور انرژی مکانیکی به دست آمده از منبع بیرونی را به عنوان خروجی به انرژی الکتریکی تبدیل میکند. البته ژنراتور واقعا انرژی الکتریکی تولید نمیکند. بلکه با استفاده از انرژی مکانیکی و ایجاد حرکت و تولید بار الکتریکی در سیم پیچها در مدار الکتریکی، به تولید برق به عنوان خروجی سیستم میپردازد. سیستم ژنراتور در پمپ آب هم به همین صورت است که باعث جریان آب میشود اما واقعا آبی ایجاد نمیکند. مایکل فارادی در سال ۱۸۳۱ کار ژنراتورهای مدرن امروز را بر مبنای القای الکترومغناطیس کشف کرد. به طورکلی وظیفه تولید انرژی با موتور دیزل ژنراتور است که سوخت را از ورودی دریافت و طی عملیاتی آن را به انرژی مکانیکی تبدیل میکند.
درباره سیستم سوخترسانی در دیزل ژنراتور چه میدانید؟ این سیستم از مخزن دیزل ژنراتور و یک سیستم لولهکشی ساخته شده است. در مخزن این دستگاه سوخت مورد نیاز وجود دارد که روی آن یک صافی بنزین وجود دارد و ورود مواد اضافی مثل گردوغبار و آلودگیها به داخل سوخت جلوگیری میکند. ارسال سوخت به موتور از طریق پمپ سوخت در دیزل ژنراتور از مخزن و از طریق لولهکشی مخصوصی که در دیزل ژنراتور وجود دارد انجام میشود. زمانی که سوخت وارد موتور میشود عملیات احتراق انجام شده که باعث حرکت در پیستونها و در نتیجه تولید انرژی مکانیکی میشود. این انرژی مکانیکی وارد دینام شده و به انرژی الکتریکی تبدیل میشود.
دلیل اهمیت استفاده از دیزل ژنراتور
امروزه با توجه به توسعه زندگی بشر و نیاز به انرژی بیشتر نیاز به یک منبع انرژی هم بیشتر شده است. ژنراتور باید قیمت مناسب، هزینههای نگهداری مقرون به صرفه و عمر مفید ضروری داشته باشد. در نظر گرفتن این موارد ما را به سوی انتخاب یک ژنراتور دیزلی هدایت میکند.
ژنراتورهای گاز طبیعی یا دیزل ژنراتور

میدانید دیزل ژنراتور چگونه کار میکند؟
در انتخاب ژنراتورها مؤثرند مثل تامین سوخت و ذخیره آن، شرایط کار و تامین بار. یکی از دلایل ترجیح ژنراتورهای دیزل این است که به دانش و تجربه زیادی نیاز ندارد، همچنین تعداد بیشتر تامین کنندههای قطعات آن و حمل و نقل و راه اندازی سادهتر است. دیزل ژنراتورها به علت مواد خاصی که دارند و سادهتر بودن فرایند ساخت و و کند کارتر بودن قطعاتشان، کمتر دچار خستگی میشوند. در نتیجه با ایجاد خستگی عمر آنان تمام میشود. در اما در ژنراتورهای گازی هزینه اولیه تهیه بسیار بیشتر است و تنها مزیت آن تامین آسانتر سوخت است.
مزایای دیزل ژنراتور
ژنراتور دیزلی از گرمای متراکم شده به جای سوختن جرقهای برای سوزاندن سوخت بهره میبرد در نتیجه در مقایسه با سایر موتورها کارایی و بازده بیشتری دارد. به همین دلیل دیزل ژنراتورها برای استفاده مداوم و سنگین ماشینهای بسیار کارآمدی هستند. کارایی هر ژنراتور دیزلی به موقعیت و نحوه استفاده از آن بستگی دارد اما اصولاً برای هر کیلووات ساعت، ۰.۴ لیتر سوخت مصرف میکنند که برابر با ۲۵ درصد بازده است.
عمر ژنراتورهای دیزلی عموماً زیاد است چون در مقایسه با انواع بنزینی کمتر دچار ساییدگی میشوند و به کمتر از نیمی از سوخت نیاز دارد و برای تولید همان میزان خروجی، به واحدهای بنزینی وابسته نیست به همین دلیل ژنراتور دیزلی کارآمدتر است. گازوئیل از بنزین فراریت کمتری دارد استفاده از آن امنیت بیشتری دارد. دیزل ژنراتورها در انواع و اندازههای متفاوتی دارند. مدلهای قابل حمل ژنراتور دیزلی از ۶ کیلو ولت آمپر تا ۱۱ کیلو ولت آمپر تا ژنراتورهای ۳ فاز تا ۲۰۰۰ کیلو ولت آمپر یا حتی بزرگتر تولید شدهاند
کاربرد دیزل ژنراتور
هرجا که به برق و انرژی الکتریسیته احتیاج دارید، ولی شبکه برق سراسری وجود نداشته باشد باید از دیزل ژنراتور استفاده کرد. شاید مجموعه صنعتی یا هر مرکز خدماتی به شبکه سراسری دسترسی داشته باشد اما برق موجود توان تامین آن مجموعه را نداشته باشد. اینجا باز هم به دیزل ژنراتور نیاز است. گاهی هم تامین برق مورد نیاز از شبکه سراسری پر هزینه است و بهتر است از دیزل ژنراتور برای تولید برق مورد نیاز استفاده کرد. پس در پادگانهای مرزی، بیمارستان، کمپهای امدادی، نمایشگاه صحرایی، مراکز ساخت و ساز ساختمان، کارخانجات تولیدی حتماً یک یا چند دیزل ژنراتور وجود دارد.
خرید یک دیزل ژنراتور خوب

میدانید دیزل ژنراتور چگونه کار میکند؟
تنوع موتورها و ژنراتورهایی که در دیزل ژنراتور استفاده میشوند خیلی زیاد است. حال چطور میتوان یک دیزل ژنراتور مناسب انتخاب کرد. اگر قرار است هزینه بالایی را برای این خرید صرف کنید حتماً نهایت دقت را در هنگام انتخاب به خرج دهید. در زمان خرید یک دیزل ژنراتور برای داشتن یک انتخاب خوب به این موارد دقت کنید:
توان دیزل ژنراتور: مهمترین موضوع که رنج اصلی انتخاب شما را تعیین میکند قدرت دیزل ژنراتور مورد نیاز است. اگر اطلاعات کافی در این زمینه ندارید با مشاوران کینی اویل در تماس باشید تا شما را راهنمایی کنند.
تعداد فاز خروجی: برای کار خود احتیاج به برق سه فاز دارید یا برق تک فاز؟ محل نصب دیزل ژنراتور: این مسئله در انتخاب دیزل ژنراتور و تجهیزات جانبی آن تأثیر دارد.
دور موتور دیزل ژنراتور: اگر از دیزل ژنراتور به صورت اضطراری استفاده میکنید دیزلهای دور پایین برای کار شما مناسب است. این دیزل ژنراتورها سرو صدا و لرزش کمتر و استهلاک پایینتری دارند و هزینه تعمیر و نگهداری آنها کمتر خواهد شد.
حسایت ولتاژ خروجی: اگر از دستگاههایی استفاده میکنید که به تغییر ولتاژ حساس هستند. مثل تجهیزات بیمارستانی در این موارد بهتر از از دیزل ژنراتورهایی استفاده کنید که سیستم رگولاتور ولتاژ قوی و دقیقی دارند. ولی اگر دستگاههای با حساسیت کمتر استفاده میکنید. یک دیزل ژنراتور معمولی را انتخاب کنید.
حجم باک دیزل ژنراتور: گاهی یک مجموعه امکان سوخت گیری مداوم ندارد. دیزل ژنراتور در صورت کار مداوم حداقل ۸ تا ۱۰ ساعت یک بار سوخت موجود در باک خود را مصرف میکند و احتیاج به سوخت گیری مجدد دارند. پس اگر تعداد دفعات پایین سوخت گیری برای شما مهم است دیزل ژنراتوری انتخاب کنید که باک حجیمتری داشته باشد. البته میتواند برای دیزل ژنراتور خود باک بزرگتری سفارش دهید.
اجزای اصلی ژنراتور الکتریکی: موتور، دستگاه تولید برق متناوب (آلترناتور)، سیستم سوخت، تنظیم کننده ولتاژ، سیستم سردسازی و اگزوز، سیتم روغنکاری، شارژر باطری، پنل کنترل، چارچوب اصلی
برای خرید انواع روغن صنعتی و اطلاع از قیمت روانکارها و گریسهای صنعتی با شمارههای کینی اویل تماس بگیرید. کینی اویل یکی از فعالترین مجموعههای مشاور و تنها مجموعه تهیه و تولید و توزیع مستقیم روغن و گریس صنعتی در بازار است. کینی اویل میداندار تهیه و تولید روغن و گریسهای صنعتی بر پایه کلسیم لیتیوم گرافیت و کلسیم سولفونات و … است .
بیشتر بخوانید:
وغن موتور صنعتی استاندارد api-sp
روغن کاری استاندارد بیل مکانیکی
ترفندهای روانکاری قسمت های مختلف شیر آلات
بهترین روانکار جعبه دنده موتورهای تراکشن
بهترین روانکار زنجیر و سیم بکسل
خرید روغن صنعتی بی واسطه و با کیفیت
اهمیت روغن کاری در سیستم های صنعت سیمان
روغن کاری دستگاه های قوی چرم با کدام روغن بهتر است؟
روغن مینرال با روغن سنتیک چه تفاوتی دارد؟