-09036130717 – 09928388639

تهران،هفتم تیر میدان مفتح جنوبی خیابان ورزنده نبش ملک الشعرای بهار

با ما در ارتباط باشید
روغن قالب در قالب سنگ مصنوعی مجاز است یا خیر؟

روغن قالب در قالب سنگ مصنوعی مجاز است یا خیر؟

روغن قالب در قالب سنگ مصنوعی مجاز است یا خیر؟

یکی از سؤالات رایج درباره روغن قالب این است که آیا استفاده از روغن قالب در قالب سنگ مصنوعی مجاز است یا خیر؟ در جواب باید بگوییم که این روغن را نباید در قالب‌های سنگ مصنوعی سمنت پلاست استفاده کرد زیرا این ماده در محصول نهایی ایجاد حباب خواهد کرد.

در این بحث قصد داریم درباره روغن قالب، ویژگی و کاربردهای آن مطالب بیشتری را بیان کنیم. در پایان شما را با یک مرکز معتبر در خرید روغن صنعتی به نام کینی اویل آشنا می‌کنیم تا در صورت تمایل روانکار مورد نیاز خود را از این مجموعه معتبر و خوشنام تهیه کنید. شما می‌توانید با مراجعه به وب سایت انواع محصولات و روانکارهای کینی اویل را همراه با قیمت آنها مشاهده کرده و به راحتی از طریق تلفن یا آنلاین سفارش خرید خود را از این مرکز انجام دهید.

تعریف روغن قالب

روغن قالب بتن یک روغن صنعتی شیمیایی است که بر پایه مواد نفتی و با استفاده از ترکیب روغن‌های مخصوص و دیگر مواد شیمیایی ساخته می‌شود. این روغن محلول در آب بوده و در مقایسه با روغن‌های قالب معمولی از خواص ویژه‌ای برخوردار است.

این روانکار در واکنش با مواد شیمیایی موجود در بتن لایه نازک دافع آب در سطح قالب تشکیل می‌دهد و سبب جداسازی آسان قالب بتن می‌شود و همچنین از قالب‌های چوبی محافظت می‌کند. روغن قالب برای جلوگیری از چسبندگی قالب به بتن و کنده شدن بتن استفاده می‌شود. این روغن بدون  قابلیت انحلال در آب با ایجاد یک فیلم نازک روی سطح قالب سبب سهولت در جداسازی می‌شود.

مزایای استفاده از روغن قالب

 

روغن قالب در قالب سنگ مصنوعی مجاز است یا خیر؟

روغن قالب در قالب سنگ مصنوعی مجاز است یا خیر؟

در گذشته از روغن سوخته یا روانکارهای دیگر به‌جای روغن قالب استفاده می‌شد در حالیکه روغن قالب دارای مزایای است که در زیر به چند مورد اشاره می‌کنیم:

  • دارای قدرت پوشش دهی بالا با آغشته نمودن همه سطح قالب
  • قدرتی سریع در خارج نمودن حباب‌های هوا که متصل به بدنه قالب هستند.

اثرات و خواص این روغن شامل موارد زیر است:

  • کمک به حرکت یا عبور حباب‌هایی که در مجاورت قالب وجود دارند.
  • برای جداسازی قالب‌ها دیگر نیازی به ضربات مکانیکی نیست.
  • غیر قابل انحلال در آب
  • آلودگی در سطح بتن ایجاد نمی‌کند.
  • عدم ایجاد هیچ گونه تغییر رنگ در بتن
  • ایجاد فضایی برای پوشش دهی مطلوب در سطح قالب که از نظر اقتصادی به صرفه است.

کاربرد های روغن قالب

این روانکار برای چرب نمودن انواع قالب‌های چوبی، فلزی، فایبر گلاس پلاستیکی و… هر نوع بتنی که نیاز به رنگ آمیزی و اعمال پوشش‌های چسبنده ندارد استفاده می‌شود.

روش مصرف  و نگهداری روغن قالب

این روغن صنعتی را با استفاده از غلطک یا پیستوله، برس، قلم مو روی سطح قالب‌ها پوشش داده می‌شوند. استفاده از روغن قالب با توجه به شرایط محیط، نوع قالب و مقدار مصرف آن متغیر می‌باشد.

اما به‌طور معمول یک لیتر روغن قالب برای آماده سازی 10 الی 12 متر مربع سطح قالب کافی است. این روانکار را مانند همه روغن‌های صنعتی باید در ظرف مخصوص دربسته و به دور از هر نوع یخ زدگی و یا تابش نورمستقیم آفتاب و در شرایط انبار مناسب نگه‌داری شود. بهترین دما برای این ماده نگه داری در دمای 10+ الی 30+ درجه سانتی گراد است.

چرا باید در فرآیند بتن سازی از روغن قالب استفاده کرد

عملیات رهاسازی یکی از کارهای مهم است در فعالیت بتن سازی است که بدون وجود آن احتمال دارد قالب‌ها ترک برداشته یا شکسته شوند. این روغن صنعتی با انجام واکنش شیمیایی سطح بتن یک لایه نازک روی آن ایجاد می‌کند که این لایه دارای خاصیت دفع آب می‌باشد و همین باعث می‌شود تا قالب را بتوان به راحتی از بتن جدا کرد.

البته فقط نچسبیدن تنها خاصیت روغن قالب نیست بلکه از بتن نیز محافظت می‌کند جلوگیری از زنگ زدن قالب یکی از مهم‌ترین مزیت‌های این روانکار است. استفاده از هر نوع روغن نامرغوب به قالب و بتن آسیب وارد خواهد کرد.

نکات ایمنی که در هنگام استفاده از روغن قالب باید رعایت کرد

 

روغن قالب در قالب سنگ مصنوعی مجاز است یا خیر؟

روغن قالب در قالب سنگ مصنوعی مجاز است یا خیر؟

این روانکار صنعتی قابلیت اشتعال داشته و در هنگام استفاده باید نکات ایمنی را رعایت کرد. استفاده از دستکش و عینک در زمان استفاده از روغن قالب ضروری است هر چند که این نوع روانکار سمی نمی‌باشد. باید روغن را از هر نوع آلودگی و گرد و غبار موجود در محیط محافظت شود. در صورتی به هر دلیلی روغن کیفیت خود را از دست بدهد در نهایت منجر به لکه دار شدن سطح نهایی بتن خواهد شد.

بعضی از روغن‌های قالب دارای پایه آبی می‎باشند که به‌دلیل استفاده از آب در فرمولاسیون آن در مقدار مصرف روغن بسیار صرفه جویی می‌کند. نوع دیگر روغن قالب که با پایه رزینی است به‌دلیل سازگاری که با محیط زیست دارد به آن جدا کننده دوستدار محیط زیست می گویند و اگر از قالب پلاستکی استفاده شود می‌توان آن را به‌کاربرد.

خرید روغن صنعتی مناسب و با کیفیت

متأسفانه در چند سال اخیر به‌دلایلی مختلف از جمله سود جویی روانکارهای تقلبی و بی‌کیفیت زیادی وارد بازارشده است که تشخیص اصل نبودن آنها بسیار دشوار است. نوع بسته بندی این محصولات طوری است که کاملاً شبیه به برندهای معتبر است که با قیمت بالایی به مشتریان عرضه می‌شود.

اما زمانی تقلبی بودن این روغن‌ها مشخص می‌شود که آنها را استفاده کرده و پس از مدت کوتاهی کیفیت و خواص خود را از دست می‌دهند و صنعتگر را متضرر می‌کند. اگر قصد دارید روغن صنعتی استانداردی را تهیه کنید توصیه می‌کنیم از مراکز خرید معتبر و خوشنام در این زمینه استفاده کنید.

کینی اویل با داشتن بیش از سه دهه سابقه در فروش انواع روانکارهای صنعتی با کیفیت مناسب توانسته است اعتبار خوبی را در میان مشتریان خود کسب کند. شما از طریق وب سایت این مجموعه می‌توانید همه روانکارها را مشاهده کنید و سفارش خرید خود را به‌صورت تلفنی یا آنلاین انجام دهید. کارشناسان ما آماده هستند تا با توجه به تجربیات چندین ساله خود در این زمینه شما را راهنمایی کرده و ثبت سفارشات را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام دهند.

کینی اویل با بیش از چندین سال فعالیت در عرصه فروش انواع روغن صنعتی آماده است تا انواع روغن قالب بتن را با قیمتی مناسب و کیفیتی عالی در اختیار مشتریان خود قرار دهد. سفارشات شما در صورت موجودی در انبار در کمترین زمان ممکن و با بهترین شیوه بسته بندی به هر نقطه‌ای از ایران ارسال خواهد شد.



بیشتر بخوانید:

کاربرد نانو ذرات در روغن صنعتی

روغن موتور صنعتی استاندارد api-sp

روغن کاری استاندارد بیل مکانیکی

روغن کاری ماشین آلات راهسازی

تفاوت واسکازین با روغن موتور

ترفندهای روانکاری قسمت های مختلف شیر آلات

۱۰ ایراد در روغن کاری قطعات

بهترین روانکار جعبه دنده موتورهای تراکشن

بهترین روانکار زنجیر و سیم بکسل

کاربرد روغن فورج گرم

خرید روغن صنعتی بی واسطه و با کیفیت

لیست انواع روغن صنعتی

انواع روغن صنعتی

روغن صنعتی کینی اویل

روغن پاش صنعتی 

روانکارهای صنعتی 

اهمیت روغن کاری در سیستم های صنعت سیمان 

روغن کاری دستگاه های قوی چرم با کدام روغن بهتر است؟

روغن مینرال با روغن سنتیک چه تفاوتی دارد؟

میدانید دیزل ژنراتور  چگونه کار میکند؟

ویژگی روغن هیدرولیک ضد آتش پای استری



 

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه

*