-09036130717 – 09928388639

تهران،هفتم تیر میدان مفتح جنوبی خیابان ورزنده نبش ملک الشعرای بهار

با ما در ارتباط باشید
کاربرد گریس سپلاتین در صنایع فولاد

کاربرد گریس سپلاتین در صنایع فولاد

کاربرد گریس سپلاتین در صنایع فولاد

صنعت فولاد یکی از صنایع مهم است که تهیه و نگهداری ابزار و ماشین آلات آن بسیار سنگین و پر هزینه می‌باشد. کاربرد گریس سپلاتین در صنایع فولاد در کنار انواع روغن صنعتی دیگر به‌عنوان روان کننده نقش اساسی در افزایش طول عمر دستگاه‌ها و ماشین آلات این صنعت دارد.

در این بحث می‌خواهیم مطالب مهمی را در ارتباط با گریس سپلاتین و اهمیت و کاربرد آن در صنایع فولاد بیان کنیم تا با شناخت ویژگی‌های این روانکار بتوانید با اطلاعات کامل خرید خود را انجام دهید.

اگر قصد خرید گریس سپلاتین را دارید ما به شما یک مرکز خرید معتبری به نام کینی اویل معرفی می‌کنیم تا با خیالی آسوده انواع روانکار صنعتی را از آنجا تهیه کنید.

شما می‌توانید با مراجعه به وب سایت کینی اویل طیف وسیعی از محصولات این مجموعه همراه با قیمت آنها و توضیحاتی درباره کاربرد هر کدام مشاهده کنید و سفارش خرید خود را به راحتی به‌صورت تلفنی یا آنلاین انجام دهید.

تعریف گریس سپلاتین و نحوه تولید آن

 

کاربرد گریس سپلاتین در صنایع فولاد

کاربرد گریس سپلاتین در صنایع فولاد

یکی از روانکارهای بسیار پرکاربرد و در عین حال مقرون و به صرفه مخصوصاً برای دستگاه‌های که آلودگی و نشتی شدید دارند گریس سپلاتین است که این امر در صنعت فولاد بسیار با اهمیت است.

گریس سپلاتین با داشتن منشأ نفتی و مواد افزودنی مخصوص به‌عنوان یک روانکار، دارای خاصیت پاک کنندگی بالاتری در مقایسه با روغن صنعتی است. این گریس که با نام گریس نسوز در صنعت شناخته شده است که با ترکیب غلیظ کننده‌های صنعتی و روغن پایه تولید می‎‌شود.

افزودنی‌های گریس سپلاتین معمولاً غلیظ دهنده‌های لیتیومی هستند که مقاومت حرارتی بسیار خوبی دارند. انواع گریس با توجه به کاربرد آن در حرارت بالا یا پایین از روغن‌های پایه متفاوتی در آنها استفاده می‌شود.

در صورتی که گریس در دمای معتدل و نزدیک به پایین استفاده شود روغن پایه معدنی بوده که ویسکوزیته پایینی دارد. اگر گریس در شرایط حرارتی و دمای بالا استفاده شود از روغن‌های نسوز در ساخت آن استفاده می‌شود مانند گریس سپلاتین که نسوز بوده و مقاومت حرارتی بالایی دارد.

کاربردهای گریس سپلاتین

گریس سپلاتین جزء روانکارهایی است که در هر دمایی کاربرد داشته و می‌تواند عملکرد بسیار خوبی از خود نشان دهد. این روانکار در قطعات و تجهیزاتی که در فشار بالا همراه با سرعت زیاد که نیاز به آب بندی دارند بسیار خوب عمل می‌کند.

همچنین برای چرخ دهنده و یاتاقان‌هایی که حرکت آنها به‌صورت معکوس و دورانی دور محور انجام می‌گیرد پر کاربرد است.

مزایای استفاده از گریس

گریس سپلاتین به‌عنوان یک روانکار صنعتی دارای مزایای زیادی است که در زیر به چند مورد از مهم‌ترین آنها اشاره می‌کنیم:

  • یکی از مزیت‌های همه گریس‌ها از جمله گریس سپلاتین صرفه جویی در مصرف روانکار و کاهش تعداد دفعات استفاده از آن است. داشتن قدرت روانکاری بالا سبب می‌شود که خرابی قطعات و دستگاه‌ها به‌حداقل ممکن برسد و هزینه تعمیرات بسیار کمتر شود. این مسئله برای قطعات و دستگاه‌های که دور از دسترس هستند که پاکسازی و روانکاری آنها دشوار است بسیار با اهمیت می‌شود.
  • بزرگترین مزیت گریس سپلاتین جلوگیری از نفوذ آلودگی و گرد و غبار به‌داخل قطعات صنعتی و افزایش طول عمر آنهاست. این روانکار بهترین گزینه برای روانسازی قطعات و کاسه نمدهایی است که دارای نشتی شدیدی هستند و بدون نیاز به صرف انرژی می‌توانند کار روغن صنعتی را با نتیجه‌ای بسیار بهتر و در عین حال کم هزینه‌تر انجام دهند.
  • نگه‌داری از قطعات صنعتی یکی دیگر از مزایای گریس سپلاتین است که برای جلوگیری از زنگ زدگی و خرابی قطعاتی که مدت‌ها شاید مورد استفاده قرار نگیرد به‌کار می‌رود. گریس سپلاتین یک روانکار عالی برای جلوگیری از اصطکاک و سایش قطعاتی است که به تازگی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.
  • این گریس به‌دلیل نرمی خاصی که دارد به‌عنوان یک ماده نرم به‌میزان زیادی سر و صدای دستگاه‌ها را کاهش می‌دهد و موجب کاستن از صدای چرخ دنده‌ها شده و حرکت آنها را بسیار روان‌تر می‌کند.
  • ماندگاری گریس سپلاتین بسیار طولانی‌تر از روانکارهای مایع دیگر است و به‌دلیل عمر بالا و ماندگاری زیادی که دارد و حتی در مواردی ممکن است عمر گریس با عمر قطعه یکی شده و تا مدت نامعلومی روانکاری دستگاه را انجام دهد. هر چند بهتر است برای اطمینان از کیفیت روانکار هر چند سال یکبار آن را تعویض کرد تا به‌دلایل مختلفی مشکلی برای قطعات به‌وجود نیاید.

انواع مواد افزودنی که در گریس سپلاتین مورد استفاده قرار می گیرد

 

کاربرد گریس سپلاتین در صنایع فولاد

کاربرد گریس سپلاتین در صنایع فولاد

همان طور که در بالا اشاره کردیم در تولید گریس سپلاتین از روغن پایه و مواد افزودنی که معمولاً صابون‌های فلزی هستند استفاده می‌شود. در زیر به چند مورد از این افزودنی‌ها اشاره می‌کنیم تا با خاصیت و کاربرد آن بیشتر آشنا شوید:

مواد ضد زنگ

برای داشتن ویژگی مهم ضد زنگ بودن صابون سرب بهترین گزینه برای گریس سپلاتین است. از مهم‌ترین ویژگی مواد ضد اکسیداسیون در این گریس رسوب زدایی بسیار بالا است.

مواد ضد کف

اینکه گریس در هر شرایطی با شفافیت کار کند و دچار کف نشود یک ویژگی مهم برای آن است که برای این منظور  از مواد ضد کف در گریس سپلاتین استفاده می‌شود.

مواد ضد خوردگی

به‌منظور جلوگیری از خوردگی سطوحی که با یکدیگر در تماس هستند از مواد ضد خوردگی در گریس استفاده می‌شود.

مواد پایدار کننده

این مواد به‌منظور ترکیب کامل روغن پایه و غلیظ کننده‌ها با یکدیگر به گریس اضافه می‌شود تا مواد کاملاً با یکدیگر فیکس شوند. همین ادغام و همگن کردن مواد داخل گریس مهم‌ترین  ویژگی مواد پایدار کننده است.

استفاده از مواد رنگی

شاید بیشتر ما در ابتدا فکر می‌کردیم که استفاده از مواد رنگی در گریس صرفاً به این خاطر است که رنگ لعابی به آن ببخشند در حالی که در تولیدات صنعتی ظاهر آخرین موردی است که به آن توجه می‌شود.

مواد رنگی در گریس‌ها علاوه بر ایجاد ظاهری جذاب برای روانکار دارای خاصیت ضد سایش و اصطکاک هستند. این مورد سبب می‌شود که دستگاه پس از روانکاری با سر و صدای کمتری کار کند.

کینی اویل مرکز خرید معتبر انواع روغن صنعتی و گریس در تهران

بیش از چند دهه است که مجموعه کینی اویل با عرضه مرغوب‌ترین روانکارها به صنعتگران توانسته است به عنوان یک مرکز خرید معتبر در فروش روغن صنعتی شناخته شود.

محصولات کینی اویل همگی مطابق با استاندارد‌های جهانی تولید شده‌اند که در بهترین شرایط ممکن انبار و نگهداری می‌شوند تا با حفظ کامل خواص و ویژگی‌ها به‌دست مشتریان ‌برسند.

در صورتی که قصد خرید از این مجموعه کم نظیر را دارید می‌توانید با کارشناسان ما تماس گرفته و اطلاعات لازم را کسب کنید. همه سفارشات در صورت موجودی در انبار در کمترین زمان ممکن و با بهترین شیوه بسته بندی به هر نقطه‌ای از ایران برای شما ارسال خواهند شد.



بیشتر بخوانید:

گریس EP3 با EP2 چه تفاوتی دارد؟

ویژگی گریس پایه مس مرغوب

گریس لیتیوم کمپلکس PX3-220 LX2 را بیشتر بشناسید

ویژگی و کاربرد گریس پایه تفلون در صنایع مختلف

مشخصات و کاربرد گریس دور بالا در کارخانه فولاد

گریس صنایع نساجی را چقدر میشناسید؟

کاربرد گریس پایه بنتون

پخش گریس پایه کلسیم نمره 3

گریس پمپ همراه با روانسازی دنده ها

بررسی انواع گریس خور

موارد کاربرد گریس

گریس صنایع غذایی

قیمت گریس نسوز

خرید گریس پلاستیک مرغوب

خرید گریس صنایع کشاورزی با مطلوبترین قیمت

خرید گریس سیم بکسل آسانسور

بهترین گریس صنعتی برای انواع پمپ دستی 

کاربرد گریس شیرهای سر چاهی نفت و گاز

نحوه کار با گریس رینگ کوره های سیمانی

مهمترین نکات در گریس کاری قسمت های گریس خور در کارخانه

تاثیر گریس کلسیم سولفنات در صنایع ذوب آهن و فولاد

گریس کاری در ریخته گری تزریقی پلاستیک چطور انجام می شود؟

کار با گریس کلسیم سولفات در صنایع ذوب آهن



 

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه

*