-09036130717 – 09928388639

تهران،هفتم تیر میدان مفتح جنوبی خیابان ورزنده نبش ملک الشعرای بهار

با ما در ارتباط باشید
روغن مخصوص دستگاه تراش کدام است؟

روغن مخصوص دستگاه تراش کدام است؟ | کینی اویل

روغن مخصوص دستگاه تراش کدام است؟ 

در صنعت تراشکاری برای جلوگیری از خورده شدن قطعات در اثر سایش باید از روغن صنعتی مخصوص اینکار استفاده شود. حال این سؤال مطرح می‌شود که روغن مخصوص دستگاه تراش کدام است؟ روغن تراش مرغوب را از کجا می‌توانیم تهیه کنیم؟

در این بحث مواردی را در ارتباط با روغن مخصوص تراش و ویژگی‌های آن بیان می‌کنیم. در پایان شما را با یک مرکز معتبر در زمینه خرید روغن صنعتی به‌نام کینی اویل آشنا می‌کنیم تا بتوانید با خیالی آسوده روانکار مورد نیاز خود را از این مجموعه تهیه کنید.

شما می‌توانید با مراجعه به وب سایت کینی اویل طیف وسیعی از انواع روانکارهای صنعتی را همراه با قیمت آنها مشاهده کرده و سفارش خرید خود را به راحتی به‌صورت تلفنی یا آنلاین انجام دهید.

اهمیت روغن مخصوص دستگاه تراش

روغن صنعتی با کاستن از اصطکاک میان قطعات می‌تواند گرمای حاصل از کار را کاهش داده که همه دستگاه‌های تراش برای بهتر کار کردن نیازمند روغنکاری هستند. هیچ کدام از ماشین آلات صنعتی بدون روغن قادر به انجام کار به‌طور صحیح نیستند و بدون روانکار سریع آسیب دیده و از دور خارج می‌شوند.

انواع دستگاه‌های تراشکاری و فلز کاری مانند پیچ تراشی، حدیده کاری، دنده زنی داخلی و سطحی، مته کاری، برشکاری، خارزنی، فلزکاری برشکاری با اره، داخل تراشی و روتراشی همگی نیازمند استفاده منظم از روغن صنعتی مخصوص هستند.

دستگاه‌های تراش برای عملکرد صحیح نیاز به روانکار مناسب دارند که با داشتن خواص و ویژگی‌های مخصوص به‌خود خطرات ناشی از اصطکاک را به‌حداقل ممکن برسانند.

وظایفی که روغن دستگاه ترش باید انجام دهد

 

روغن مخصوص دستگاه تراش کدام است؟

روغن مخصوص دستگاه تراش کدام است؟

 

وجود گرما و اصطکاک در حین کار برای دستگاه‌های تراشکاری یکی از مهمترین دغدغه‌هایی است که اگر به‌خوبی  دفع نشود برای دستگاه آسیب زننده خواهد بود. در زیر به بررسی مهمترین ویژگی‌های روغن دستگاه تراش که همان خنک کاری و دفع اصطکاک است می‌پردازیم:

در هنگام برش فلز و تراشکاری انرژی صرف شده در شکل دهی قطعه موجب ایجاد گرما می‌شود. هوایی که در محل وقوع فرایند تراش و برش وجود دارد نمی‌تواند همه حرارت و گرمای ایجاد شده را به بیرون هدایت کند. پس هوا یک خنک کننده ضعیفی است که فقط در مورد کارهای سبک و کوتاه می‌تواند مفید باشد و از عهده خنک کاری دستگاه بربیاید.

اما در فرایندهای طولانی مدت که نیاز به انجام برش‌های عمیق در زمان‌های طولانی است هوای اطراف دستگاه به اندازه‌ای ممکن است گرم شود که خود شاید به عنوان یک عامل انتقال گرما به قطعات و ماشین آلات محسوب شود. بنابراین متوقف کردن دستگاه برای خنک شدن اصلاً  به صرفه نیست و استفاده از خنک کنندهای مایع صنعتی مانند روغن ضروری است.

به‌کارگیری روغن صنعتی مخصوص برای دستگاه علاوه بر کاهش گرما میزان اصطکاک و خوردگی ناشی از برخورد قطعات را به‌حداقل ممکن می‌رساند. در صورتی که از روانکار مناسب استفاده نشود افزایش دمای بیش از حد، سوختگی، واکنش شیمیایی، انبساط گرمایی ممکن است شکستگی قطعات و خرابی دستگاه را در پی داشته باشد که به‌کارگیری روغن در این شرایط بسیار لازم است.

ویژگیهایی که روغن صنعتی دستگاه مخصوص تراش باید داشته باشد

این نوع از روانکار که ویژه عملیات ماشینکاری همچون تراشکاری، مته کاری، فرزکاری آهنی و غیر آهنی است دارای ویژگی‎های مهمی همچون پایداری فوق‌العاده، محافظت در برابر خوردگی  و زنگ زدگی است. این روانکار باید حاوی افزودنی‌های ویژه‌ای در جهت رفع بو و آلودگی و کنترل فساد روغن باشد. در زیر به چند مورد از مهمترین ویژگی‌های این روانکار اشاره می‌کنیم:

  • خاصیت خنک کننده‌گی و روان کنندگی عالی
  • در صورت مخلوط شدن با آب می‌تواند امولسیونی پایدار و همگن تشکیل دهد.
  • مانع از زنگ زدگی قسمت‌های مختلف ابزار و تجهیزات دستگاه شود.
  • مقاومت بسیار خوب در برابر تشکیل رسوب و کف
  • دارای قابلیت فیلتراسیون بسیار خوب
  • فاقد مواد مضر و خطرناک مانند ترکیبات آمونیوم و نیتریت است.
  • با داشتن طول عمر بالا مقاومت بسیار خوبی در برابر میکروارگانیسم‌ها دارد.
  • استفاده و نگهداری از روغن با در نظر داشتن بعضی از شرایط راحت است.
  • مقاومت بالایی در برابر بو گرفتگی دارد.
  • براده‌ها و تراشه‌ها را می‌شوید و سطح قطعه را از مواد ایجاد شده به‌وسیله برش پاک می‌کند.
  • به راحتی دستگاه را روانکاری کرده و میزان اصطکاک را به‌حداقل ممکن می‌رساند.

نتایجی که از استفاده روغن مخصوص دستگاه تراش حاصل می‌شود

 

روغن مخصوص دستگاه تراش کدام است؟

روغن مخصوص دستگاه تراش کدام است؟

 

  • حفظ دمای قطعه در یک دمای پایدار در هنگام کار که در زمان تراش و تولید قطعات اهمیت پیدا می‌کند.
  • افزایش عمر ابزار تراش که به‌خاطر روانکاری مانع از به‌وجود آمدن جوش‌های نقطه‌ای در لبه قطعه و ابزار تراش می‌شود.
  • جلوگیری از بروز مشکلات مرتبط با سلامت افراد و محیط زیست به واسطه حفظ ایمنی افراد که معمولاً داری ترکیبات روغن غیر سمی، بدون قارچ و باکتری هستند.
  • مانع از خوردگی، زنگ زدگی در قطعات تجهیزات در ابزار تراش می‌شود.

چرا باید از روغن صنعتی مرغوب برای دستگاه استفاده شود

در چند سال اخیر به‌دلایل مختلفی مانند گرانی و تحریم‌ها روانکارهای صنعتی زیادی هستند که با برند و مارک‌های تقلبی وارد بازار می‌شوند. متأسفانه این روغن‌ها به‌دلیل کیفیت پایینی که دارند سریع خواص خود را از دست داده و پس از مدتی استفاده باید تعویض شوند. اما صنعتگران نسبت به این موضوع آگاهی ندارند و به‌کارگیری روغنی که عملاً بی‌خاصیت شده ضررهای جبران ناپذیری به دستگاه و قطعات وارد خواهد کرد.

نکته دوم نوع انبار و شرایط نگه‌داری روانکارهای صنعتی است که اگر در شرایط غیر استاندارد و معرض نور و رطوبت قرار بگیرند ممکن است خواص و ویژگی‌های آن تحت تأثیر قرار گرفته و کم خاصیت شوند. توجه داشته باشید که روغن صنعتی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و خوشنام در این زمینه که دارای سابقه فروش روانکار به صنعتگران باشند تهیه کنید. خرید از یک مجموعه مانند کینی اویل به شما کمک می‌کند تا با خرید روانکار با کیفیت و استاندارد این اطمینان را داشته باشید که روانکار باکیفیتی برای دستگاه‌ و ماشن آلات صنعتی به‌کار می‌برید.

کینی اویل مرکز خرید معتبر انواع روغن صنعتی در تهران

در صورتی که نیاز به خرید روغن صنعتی دارید می‌توانید با مراجعه به وب سایت کینی اویل انواع روانکارهای صنعتی را همراه با قیمت آنها مشاهده کرده و خرید خود را به راحتی به‌صورت تلفنی یا آنلاین انجام دهید. کارشناسان ما در این مجموعه آماده هستند تا با توجه به تجربیات چندین ساله خود شما را در این زمینه راهنمایی کنند و اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار دهند. همه سفارشات در صورت موجودی در انبار در کمترین زمان ممکن و با بهترین شیوه بسته بندی برای مشتریان به هر نقطه‌ای از ایران ارسال خواهد شد.



بیشتر بخوانید:

روغن گرافیت

روغن گردشی با کاربردهای متفاوت

کاربرد نانو ذرات در روغن صنعتی

روغن موتور صنعتی استاندارد api-sp

روغن کاری استاندارد بیل مکانیکی

روغن کاری ماشین آلات راهسازی

تفاوت واسکازین با روغن موتور

ترفندهای روانکاری قسمت های مختلف شیر آلات

۱۰ ایراد در روغن کاری قطعات

بهترین روانکار جعبه دنده موتورهای تراکشن

بهترین روانکار زنجیر و سیم بکسل

کاربرد روغن فورج گرم

خرید روغن صنعتی بی واسطه و با کیفیت

لیست انواع روغن صنعتی

انواع روغن صنعتی

روغن صنعتی کینی اویل

روغن پاش صنعتی 

روانکارهای صنعتی 

اهمیت روغن کاری در سیستم های صنعت سیمان 

روغن کاری دستگاه های قوی چرم با کدام روغن بهتر است؟

روغن مینرال با روغن سنتیک چه تفاوتی دارد؟

میدانید دیزل ژنراتور  چگونه کار میکند؟

ویژگی روغن هیدرولیک ضد آتش پای استری

روغن قالب در قالب سنگ مصنوعی مجاز است یا خیر؟

مشخصات فنی روغن صنعتی در ماشین آلات کارخانه ها



 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه

*